Killer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Yarın haliç kongre merkezinde yapılıcak da mail attım kaç gayme diye 550tl+kdv dedi adam. stand açma ücretiyle mi karıştırdı nedir sdlkgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 webrazzi vs. kovalayın böyle dönemlerde, mesaj atın öğrenciyim vs. çok ilgileniyorum kolaylık vs. yapar mısınız diyin. Genelde organizatörler +1 yazıyorlar ücret almadan. Yani ben hiç yapmadım da benim birkaç arkadaş böyle böyle bir ton önemli olaya dahil oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 http://www.e-commerceexpo.com/#onlinekayit bende giderdim ama o fiyata kesinlikle gitmem, bütün sunumlar youtube'a düşüyor zaten şaşırmış bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 standları araklarım diyodum ben dsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 webrazzi falan %60 sponsorların dansı oluyo zaten çok matah degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar