GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Anadolu yakasında hangi firmaların çikolata fabrikaları var? Kuzenim gıda mühendisliğini bitirmek üzere de staj yapacak bir yer arıyorum ona buralarda, çikolata fabrikasında çalışmak istiyor vs. inb4 http://wfiles.brothersoft.com/t/the-chocolate-factory_72421-1920x1200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 çikolata fabrikasında çalışmak istiyo ne lan charlinin çikolata fabrikası var yukarı dudulluda ora girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 git yıldız holdinge başvur, illa bir yerlerde taşeronu vardır, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 eski adıyla kent, yeni adıyla mondelez fabrikası var çavırova'da. fabrikayı gezdim, çikolata hattı var mıydı emin diilim, markanın sadece bayram çikolatası var (madlen) ama bol bol çeşit çeşit şeker üretiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 anam kent yabancı sermayeye mi gitmiş? çocukluğum satılmış gibi hissediyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 baya önce satıldı, niye satmıştı hatırlamıyorum tahincioğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 teşekkürler ema^^ baya kapsamlıymış mondalez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 izmite doğru değil mi abi istanbulun fabrikaları hatta izmittedir büyük ihtimalle. kadıköye 10 dakka mesafede olsun staj yerim ama çikolata fabrikası olsun mu diyor kuzenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Civcivhead said: anam kent yabancı sermayeye mi gitmiş? çocukluğum satılmış gibi hissediyorum şu an. kenti cadbury satın aldı. Sonra cadbury'i Kraft Foods aldı. Sonra Kraft foods demerge oldu Mondelez oldu. kent bi oraya bi buraya savruldu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 şevki kuzenin kız galiba haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 kız zaten heh, ya 10 dakika olsun değil ya, 1 saatte gidilir heralde erenköyden orası olsa, öyle düşündüm ayrıca babamın kuzeni de çikolata fabrikasında çalışıyordu evi koli koli çikolatalarla doluydu çikolata fabrikası iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 eskişehirde eti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 çikolata fabrikasında çalışmak istoyoroom :d bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 niye garipsediniz ya uzmanlaşmak istiyordur bir alanda daha şimdiden ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Evet aynen öyle, çünkü o alandaki fabrikalar 1-3 yıl mesela meyve suyuysa meyve suyu, çikolataysa çikolata, biraysa bira fabrikalarında deneyim istiyorlar mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar