Drall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 İyi günler, benim sansa clip+ bozuk bayadır. 30.6 mb gösteriyo pcye takınca, formatlanması lazım diyo formatla diyince de formatlanamadı diyo. baya çabaladım ve bi türlü çözemedim işte sonra pes ettim falan. bugün yenisini sipariş edecekken dur dedim son bi araştırayım, şöyle bişey buldum sonra. unbrick etmek içün açıp içinde iki tane zımbırtıyı birbirine bağlıyolar falan sonra recovery mode'a giriyolar mı ne tam da anlamadım işte. benim sansaya şunu yapabilecek olan var mı, ya da meseleyi anlayan ve elektronik hakkında hiçbir fikri olmayan birine lehim makinasını verip yaptırabilecek olan? bi dürüm bira çalışır, alet hepten bozulursa da paylaşırız dürümü sdf ya da bu aleti hakkaten anlayan bi tamirci bilen varsa o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 patlamış o alet, o yazıyla senin durumunun bi alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 hadi ya :( o zaman sipariş edeyim. peki refurbished söylesem beni yarı yolda bırakır mı? bana bırakmaz gibi geliyo ya. çok fiyat farkı oluyo çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bende şunun aynısından var http://www.amazon.com/SanDisk-Sansa-Clip-Player-Blue/dp/B002MAPSC6 aldıktan sonra deezer'i keşfettim ona geçtim.o yüzden cok az kullandım satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 sansa clip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 İstediği kadar spotify, telefon zart zurt olsun. Sonuna kadar sansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 bende kullanmadığım bi sansa+ clip vardı siyah renk almayı düşünürsen bakiim evde nerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 olabilir fiyat ne dusunuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 uplamış olayım var mıdır clip+ satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar