Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından alınma satılık içkiler

Asriel

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

RamsesII said:

barcelonaya gidiyom.

Şimdi ben totalde kaç litre içki alabilyorum? (dönüşte özellikle, giderken alıp nabıyım :) )

barcelonadan sonsuz alabilirsin ama buradan 1 tane yüksek alkollü alabilirsin.

barcelonadan sonsuz alıp buraya gelirsen ve şansa çıkışta senin bavulu açarlarsa da gg olursun ama :D

Abi hedefim 2 şişe birer litre viski alıp (barcelonada marketten), barcelona duty free de 1 şişe içki sabiha gökçende de 1 şişe içki almak.

Sıkıntı olur mu? 2 şişe bavula attık diye durduracaklarsa onların ayıbı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar zaten duty freeden alma şansı olan adam ne diye bana fazladan verip alsın.Ha alamayan adam da gelip şu fiyat böyle demesin lütfen.PS4 amerikada 400 dolar.Gidin alın mesela ordan burda 1500TL vermeyin.Keza Iphone 6 alırken mağazaya ama abi amerika da şu kadar mı diyorsunuz?Ben öyle ya da böyle size ucuza getiriyorum.Sattığım içkilerin %80 nine de 20-30TL arası fark koyuyorum.

New York duty free Jack fiyatı 32 dolar. Max 20 euro veripte aldığını söyleyen arkadaştan 10 şişe alabilirim.Max 20 euroysa 10 şişede heralde tanesini 15 euroya verebilir.

Hayır konuyu niye baltalıyorsunuz anlamıyorum.İmkanı olan adam zaten çıkıp alır.Olmayan adam da marketten en azından 30-50TL kar ile alıyor içkiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw anlıyorum anlamasına da gelip burda bilip bilmeden 2 katına satıyorsun dedikleri zaman sinirleniyorum işte.Ben her yurtdışı çıkışımda 1 şişe alabiliyorum.10 TL alıcam diye de hammallık yapmam açıkcası.Yani ayda hani alsam alsam 10-15 şişe alabilirim.Kaldı ki dükkan da açmadım.İlk açtığımda konu sattım bişeyler.Sonrasında güncellemeyi bile bıraktım.Bir daha söylemek gerekirse dışarıdan getirtme imkanı olmayan ve piyasadan ucuza almak isteyen olursa buraya yazarak ya da PM yoluyla bana ulaşabilir...
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Arkadaşlar zaten duty freeden alma şansı olan adam ne diye bana fazladan verip alsın.Ha alamayan adam da gelip şu fiyat böyle demesin lütfen.PS4 amerikada 400 dolar.Gidin alın mesela ordan burda 1500TL vermeyin.

Atarlanmaya gerek yok ki. Pazar alanında hep olan şeyler bunlar.

Şu anki kurdan,

25 eur (2.89 dan hesaplasak) 72.25 yapıyor. Düz hesap 70 lira de işte.

Sen 120 lira istiyorsun.

120 / 70 = 1,71

verdiğin örnek playstation 4

400 usd demişsin ona da (2.27 den hesaplayalım)

908 lira. 900 e yuvarladık ok

1500 / 900 = 1,66

Ayrıca şu an gold bilgisayarda 1.300 lira

1300 / 900 = 1,44

mesela 1.200 lira ya mediamarkt da ps4 var

o halde

1200 / 900 = 1,33 e geliyor ki bu durumda verdiğin örneğe göre bile 2 kat kar marjı koymuş oluyorsun

Şunları sadece yukarıda ps4 örneği verdğin için yazdım bu arada. O kadar içki satmandan yola çıkarak duty free de tanıdığın olduğu ve içki çıkarıp çıkarıp sattığını düşünmüştüm ben. Öyle kendin gidip alıp getirdiğini satıyorsan dediğin gibi 10 15 lira için hammallığa değmez tabii. Ayrıca ayda 10 15 kez yurt dışına çıkmak da ayrı bombaymış mesleği merak ettim :)

(Adam pilotum dicek şimdi o olacak)
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Güney Afrikaya özel olan Ballı Jack değil yalnız.Tang denen likör de sen onu nasıl öyle alıntıladın anlamadım.Ballı Jack'in TR duty fiyatı 20 euro fln değil bu arada...

adam haklı

http://www.heinemann-dutyfree.com/frankfurt_en/jack-daniel-s
http://www.jrdutyfree.co.nz/product/5710991377/JACK+DANIELS+TENNESSEE+HONEY+1L
http://www.dutyfreedufry.com.br/jack%20daniel's/bebidas/cBebidas-b200062.html
http://www.jrdutyfree.com.au/product/5710104006/JACK+DANIELS+JACK+DANIELS+TENNESSEE+HONEY+1L

Jack Daniel's Tennessee Honey 35% 1L
26.90 euro

fiyatlar makul,
ben olsam single malt viski getirirdim sadece
veya kampanya indirim içkileri (duty free eskisi gibi avantajlı değil)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...