Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Şuradan bakınca çok anlayışlı gibi durmuyor ama Asriel said: Ballı Jack'in TR duty fiyatı 20 euro fln değil bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 sabonis said: RamsesII said: barcelonaya gidiyom. Şimdi ben totalde kaç litre içki alabilyorum? (dönüşte özellikle, giderken alıp nabıyım :) ) barcelonadan sonsuz alabilirsin ama buradan 1 tane yüksek alkollü alabilirsin. barcelonadan sonsuz alıp buraya gelirsen ve şansa çıkışta senin bavulu açarlarsa da gg olursun ama :D Abi hedefim 2 şişe birer litre viski alıp (barcelonada marketten), barcelona duty free de 1 şişe içki sabiha gökçende de 1 şişe içki almak. Sıkıntı olur mu? 2 şişe bavula attık diye durduracaklarsa onların ayıbı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Türkiye girişince x ray de şişeleri görüp "mini çakal mısın bilader sen?" diye açtırmasınlar valizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 tr gelişte x raye koymuyolar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 durdururlarsa el koyarlar muhtemelen 4 taneden 3'üne veya 2'sine diye düşünüyorum. ama emin değilim prosedür tam nedir. random birilerine bakıyor orada duran adam. kenara çekiyor gel bakiiim diye, bavulu açtırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 riski alıcaz abi o zaman yapcak bişey yok. 1 litre kime yeter neye yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Fistan said: tr gelişte x raye koymuyolar ki valla ben uçaktan inen valizlerin x ray den geçtiğini düşünürdüm hep. saflığımdan olabilir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Arkadaşlar zaten duty freeden alma şansı olan adam ne diye bana fazladan verip alsın.Ha alamayan adam da gelip şu fiyat böyle demesin lütfen.PS4 amerikada 400 dolar.Gidin alın mesela ordan burda 1500TL vermeyin.Keza Iphone 6 alırken mağazaya ama abi amerika da şu kadar mı diyorsunuz?Ben öyle ya da böyle size ucuza getiriyorum.Sattığım içkilerin %80 nine de 20-30TL arası fark koyuyorum. New York duty free Jack fiyatı 32 dolar. Max 20 euro veripte aldığını söyleyen arkadaştan 10 şişe alabilirim.Max 20 euroysa 10 şişede heralde tanesini 15 euroya verebilir. Hayır konuyu niye baltalıyorsunuz anlamıyorum.İmkanı olan adam zaten çıkıp alır.Olmayan adam da marketten en azından 30-50TL kar ile alıyor içkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 sen pati pazar alanı çalışma sistemini halen anlayamamışsın kardeş asdfasd edit: ayrıca beni niye siklemediniz lan, bacardi pina colada trde ne kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Yaw anlıyorum anlamasına da gelip burda bilip bilmeden 2 katına satıyorsun dedikleri zaman sinirleniyorum işte.Ben her yurtdışı çıkışımda 1 şişe alabiliyorum.10 TL alıcam diye de hammallık yapmam açıkcası.Yani ayda hani alsam alsam 10-15 şişe alabilirim.Kaldı ki dükkan da açmadım.İlk açtığımda konu sattım bişeyler.Sonrasında güncellemeyi bile bıraktım.Bir daha söylemek gerekirse dışarıdan getirtme imkanı olmayan ve piyasadan ucuza almak isteyen olursa buraya yazarak ya da PM yoluyla bana ulaşabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Asriel said: Arkadaşlar zaten duty freeden alma şansı olan adam ne diye bana fazladan verip alsın.Ha alamayan adam da gelip şu fiyat böyle demesin lütfen.PS4 amerikada 400 dolar.Gidin alın mesela ordan burda 1500TL vermeyin. Atarlanmaya gerek yok ki. Pazar alanında hep olan şeyler bunlar. Şu anki kurdan, 25 eur (2.89 dan hesaplasak) 72.25 yapıyor. Düz hesap 70 lira de işte. Sen 120 lira istiyorsun. 120 / 70 = 1,71 verdiğin örnek playstation 4 400 usd demişsin ona da (2.27 den hesaplayalım) 908 lira. 900 e yuvarladık ok 1500 / 900 = 1,66 Ayrıca şu an gold bilgisayarda 1.300 lira 1300 / 900 = 1,44 mesela 1.200 lira ya mediamarkt da ps4 var o halde 1200 / 900 = 1,33 e geliyor ki bu durumda verdiğin örneğe göre bile 2 kat kar marjı koymuş oluyorsun Şunları sadece yukarıda ps4 örneği verdğin için yazdım bu arada. O kadar içki satmandan yola çıkarak duty free de tanıdığın olduğu ve içki çıkarıp çıkarıp sattığını düşünmüştüm ben. Öyle kendin gidip alıp getirdiğini satıyorsan dediğin gibi 10 15 lira için hammallığa değmez tabii. Ayrıca ayda 10 15 kez yurt dışına çıkmak da ayrı bombaymış mesleği merak ettim :) (Adam pilotum dicek şimdi o olacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Pilotsa içki satma işine niye girsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Onu ben de düşündüm sonra. Ama "ayda 10 - 15 kere yurt dışına kim çıkar?" sorusunu cevaplayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 pilot diil de pilottan hallice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 cabin crew! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Asriel said: Güney Afrikaya özel olan Ballı Jack değil yalnız.Tang denen likör de sen onu nasıl öyle alıntıladın anlamadım.Ballı Jack'in TR duty fiyatı 20 euro fln değil bu arada... adam haklı http://www.heinemann-dutyfree.com/frankfurt_en/jack-daniel-s http://www.jrdutyfree.co.nz/product/5710991377/JACK+DANIELS+TENNESSEE+HONEY+1L http://www.dutyfreedufry.com.br/jack%20daniel's/bebidas/cBebidas-b200062.html http://www.jrdutyfree.com.au/product/5710104006/JACK+DANIELS+JACK+DANIELS+TENNESSEE+HONEY+1L Jack Daniel's Tennessee Honey 35% 1L 26.90 euro fiyatlar makul, ben olsam single malt viski getirirdim sadece veya kampanya indirim içkileri (duty free eskisi gibi avantajlı değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Elimde şu anda 1 adet Glenmorangie Quinta Ruban (200TL) ve 1 adet Balblair Vintage 1995 özel seri (170TL) bulunmakta.İkiside litrelik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bi italya ucusunda kaptanı kafalasan da bi toscanello icsek be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 keglevich getir :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Danska votka 1 lt, üstelik de kaliteli kulaklık hediyeli 14 dolardı Daka havaalaninda. Almadım. Bizim havaalanında aynı votka 29 küsür Euro!?!? Daha dün yaşadığım olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Votka ama kulaklik mi hediyeli ? lel Bu arada duty free ucuz falan degildi hic TR'de. Baya saglam geciriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 danzka nin metal termos tarzi sisesi yeter be abi kulakligi napcaz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Yılbaşı geliyor gençler.Migros mu ben mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 alın çocuktan, hem sizin kazanın hem o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 zoco ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar