Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 yasak el koyar içerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Archangel_ said: masterofmalt diye bir site var, shipping yaparız diyor ama emin olup güvenip de sipariş veremedim, fiyatlar duty free ye yakın.tecrübe etmiş olan var mı acaba alkol gumrukten gecmeyeli 20 sene oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 3d printira odaklancaklarina, alkol basimina odaklansalar halbuki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 fiyatları yazsana bi ben almak isterim ucuz yollu sarhoş eden ama kör etmeyenlerden xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 ginaly said: çek kız depozitolu mu? Sisesini prag'a goturursen Seve seve kabul eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 JD Silver Select ile ilgilenen olur mu buralarda, bir de kaça gider? TR'de olmadığı için piyasasını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cozbayrak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Asriel said: Evet elimde su anda chivas,talisker,absinth,jagger,jw green label,smirnof blue (%50 alkol) f,berchovka,bi kac degisik vodka ve su an evde olmadgmdan hatirlamadgm bi kac sise icki daha var.Yilbasi oncesi var mi satin almak isteyen biseyler.Tam listeyi 1 2 gune atabilirim ancak hala var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 cozbayrak said: Asriel said: Evet elimde su anda chivas,talisker,absinth,jagger,jw green label,smirnof blue (%50 alkol) f,berchovka,bi kac degisik vodka ve su an evde olmadgmdan hatirlamadgm bi kac sise icki daha var.Yilbasi oncesi var mi satin almak isteyen biseyler.Tam listeyi 1 2 gune atabilirim ancak hala var mı? Evet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cozbayrak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 neler var ve fiyatları nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 talisker kaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Peregrin said: Esh said: bu becherovkayi kim iciyo diye merak ediyodum... ben de valla, hediye gelmişti 2 sene önce romanya'dan mı ne, 1 yudum aldım beğenmedim arkadaşa hediye ettim ben de. o gün bugündür benden isteyip duruyo. ben onu çeklerin jageri sanip atlamistim alakası yokmus kardesim pragdan gelirken getirmisti bi yudum aldim kusuyodum igrenc bir tarcin tadi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 alkoller kargo ile yollanmıyor di mi normal şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar