Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Arkadaşlar işim dolayısıyla yurtdışından gelirken aldığım bir kaç şişe içkiyi satmaya karar verdim.İstanbul içinden elden şekilde alışveriş yapabiliriz.Elimdeki içkiler; 2 adet 1L Jack Daniel's 100TL adeti 1 adet 75cl Ballentines 50TL 1 adet 70cl Famous Grouse 50TL 1 adet 1L Johnie Walker Red Label 75TL 1 adet 1L jaggermeister 75TL 1 adet 1L Bailey's 70TL 1 adet 70cl Absolute 50TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bunlar türkiye'de de satılıyor. enteresan içkiler alsanıza gelirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Biyik said: bunlar türkiye'de de satılıyor. enteresan içkiler alsanıza gelirken. Çok fazla içki kullanmıyorum.O yüzden bilmediklerime odaklanmadım.Ama özel istenen birşey varsa bakabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 güzel viskiler alın gelirken ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Litre jacki 80 liraya aldim geçenlerde. Arkadaş saolsun 2 litre getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 zubrowka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 moriQ said: Litre jacki 80 liraya aldim geçenlerde. Arkadaş saolsun 2 litre getirdi. Migrosta fln 70 liği 100-105 lira civarı diye hatırlıyorum.Ben 100'e litrelik veriyorum.Duty free fiyatı 25 euro zaten jack'in.Arkadaşınız aldığı paraya getirmiş size.Adı üstünde arkadaşınız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 jack honey (bal likörlü viski) bunu getirin seri gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 aynen ben jack honey bulana kadar çok kasmıştım (sırf merak diye). çok matah değil ama yok satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Macro center'larda var jack honey. En azindan brandium'da var bir suru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Biyik said: bunlar türkiye'de de satılıyor. enteresan içkiler alsanıza gelirken. Sarayım hemen gazeteye bi şişe Absinthe ayıp ediyorsunuz biz donanım getirmeyi bildiğimiz kadar içki getirmeyi de iyi biliriz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Deacon said: Macro center'larda var jack honey. En azindan brandium'da var bir suru. kaç lira şişesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 beefeater ve finlandia da satilir hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mayhem said: Deacon said: Macro center'larda var jack honey. En azindan brandium'da var bir suru. kaç lira şişesi? 105 TL idi 70'lik sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Absolut,Jagger,Baileys , Senko'ya gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 xuxu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 KuddusiMavra said: xuxu Bulunur o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 haklısın. diğerlerini yazmış arkadaşlar :) aaaa, bak Polonyalıların bir birası var. ZYWIEC isminde. Şahane tadı var. İçtiğim en güzel biradır. Net. Polonya duty freesinde 4 tanesini 2 euroya mı ne satıyorlar.mutlaka denemelisin. edit:kusura bakma,yazının başını okumamışım. içki öneriyoruz yazısı sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 becherovka ve zoco da iyi gider yemekten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 KuddusiMavra said: haklısın. diğerlerini yazmış arkadaşlar :) aaaa, bak Polonyalıların bir birası var. ZYWIEC isminde. Şahane tadı var. İçtiğim en güzel biradır. Net. Polonya duty freesinde 4 tanesini 2 euroya mı ne satıyorlar.mutlaka denemelisin. edit:kusura bakma,yazının başını okumamışım. içki öneriyoruz yazısı sandım :) işte gerçek erkek ya. şu bira çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 haci onun ismini soyleyene kadar bardan atarlar valla akhsgdajkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 :)-D eyvallah Anelor. sen de haklısın pascal B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 içki evde melekleri kaçırıyor diye lavaboya döken akrabam aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 polonyalıların Żywiec ile Romanyalıların tzuika sını bayağıdır denemek istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 kışın polonyaya gitme planım var. gidersem sana getireyim senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar