neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Selamlar, Ben bir mallık yapıp gmailimi deaktive ettim. Yeniden aktif hale getirmek istediğimde yaptığım hiçbir şey işe yaramadı. 10-12 gün falan oluyor. Aynı kullanıcı adıyla mail almak istediğimde "zaten alınmış" diye uyarı çıkıyor, var olana girmek istediğimdeyse izin vermiyor. Kurtarma için sorduğu bir sürü saçma soru var, kime mail attın, mail hesabını ne zaman açtın vs. cevaplarını doğru hatırlayamıyorum. Hesap gg mi? Yoksa biraz daha bekleyeyim düzelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Yardımcı olur mu bilmem ama. Denemeye değer. Restore a Google Account If you accidentally deleted your Google Account, you have a short amount of time to try and recover it: Go to our password assistance page. Select "I don't know my password." Follow the steps until you see a link to verify your identity. Click the link to fill out our form. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Teşekkürler, onu yaptım da girdiğiniz bilgiler uyuşmamaktadır diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 geçmiş olsun. gmail account kurtaramıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Ustune soguk su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 google'ın hq'suna gitmen gerekiyor bizzat. orada başvuru formunu doldurup müdürlüğün sekreterine teslim edeceksin. 15 gün içinde geri dönüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Bekliyeyim madem, belki uzun süre geçince aynı alan adıkullanıcı adı erişime açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 yeni account al, o hesaptan bi cacık olmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 gmail i daha güvenli hale getirmek için ne yapılabilir? sanırım cebe şifre gönderme falan var ama ekstra ne önlemler alabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 mailin [email protected] şifren de pontipati değilse birşey yapmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 has... değiştireyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 authenticator kullanıyorum ben. yine de olur da elimden giderse geri alamam gibime geliyor , hesabı açarken isim gizli soru kafadan atmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 yazın telefonunu bişey olmaz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 yurtdışına cıktıgında telefon sorun oluyor veya tel'in pili bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 yedek kod alabiliyorsun cüzdanda filan saklamalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Masticore said: yurtdışına cıktıgında telefon sorun oluyor veya tel'in pili bitti... bunun depremi var seli var meteor düşmesi var ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 :) ugrasilmaz her girip cıkmada msg la ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ugrasılmaz zaten kurtarma için diyorum en rahatı telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar