ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben böle kötü logo görmedim hayatımda.dünkü fotomaçda diğer aday logoları göstermişti okadar logonun içinden en kötüsünü seçmişler valla orda bitane lgo vardı miss gibiydi mesela yorumlarınız??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 GS'ye yakısacak kotulukte... eegegege :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hakkaten kotu tabi dier aday logoları gormedim ama bu çok basit bişe olmus...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bunun temelinde parasızlık var arkadaşlar mazur görün....ama ne olursa olsun Fenerbahçemizin ''3 YILDIZ TEK YILDIZ'' logosu kadar iğrenç olamaz...[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 kötü bir tercih[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bu arada diğer aday logoları görebileceğim bi adres varmı bildiğiniz?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Abi daha ne güzel logolar vardı,bunu nasıl seçmişler içinden ya? Beşiktaşımızın 100. yıl logosu kadar güzel değil(o kartal neydi öyle be)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hiç sevmedim.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 sözde galatasaray.org. ta anket yaptılar 3000 tane tasarım vardı. çokta başarılı işler vardı. beğenmemişler hiçbirini gidip bi ajansla anlaşmışlar onlarda önlerine bunu koymuş. çok basit kaçmış. o aslanın biraz daha vahşi olması gerekirdi diye düşünüyorum.en azından kükreyebilirdi.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bende beğenmedim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 çok fenaymış. ama tabi kara para aklama işleri bunlar bi yandan. öle herkese yaptırmazlar[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben daha kötüsünü beklerdim galatasaraydan.. yinede fena değil bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bjkninkiler çok daha iyidi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Şimdi bu aslan neyi simgeliyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ya logonun kötülügünü falan bırakın adamlar logonun tanıtımını falan yaptılar ya asbaskanları falan tv ye cıktı Evet efendım bu bizim 100. yıl logomuz bakınız atkılarımız da var t-shirtlerimizde var 2 alana 1 bedava falan falan... Nedir bu anlamadım tanıtılacak bişi deilki yani bu logo yanii.. Ayrıcada igrenc bir logo eskiden nfl de bir takımın logosuna cok benziyo[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bende pek beğenmedim..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bizimki çok güzeldi :)[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: horacegoesskiing, 01 Ocak 2005 14:16 tarihinde demiş ki: çok fenaymış. ama tabi kara para aklama işleri bunlar bi yandan. öle herkese yaptırmazlar şu kara para hakkında biLdikLerini anLatsan da öğrensek[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bu aslan yaralı be :D[signature][hline]i love this game!youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 0 ın içindeki kuruklada animsyon yapmışkar[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bikere bu heyvan aslana bile benzemiyo sadece kırmızıya boyanmış ha neye benziyo derseniz büzüklerin efendisinde aragornu alaşşaa eden kuçu lara benziyo. O kuyruk ne abicim öyle kuyruk acısı fln mı var onumu temsil ediyo =) Şaka bi yana gerçekten afedersiniz kuyruk olduğu bile zor anlaşılıyo bişey kaçmış gibi duruyo. Bukadar kötü bi logo seçilmesinin tek sebebi ünlü bir tasarımcının tasarlamış olması. Ünlü adam canım şimdi kötü diyemeyiz demişler herhal. Şimdi bikaç gardını almış kenk savunmaya geçecektir aman diyim size kötü bişey demiyorum bu logo gs ye yakışmamış saçma sapan bişey olmuş acaip anlamlar çıkarmaya çalışmayın insight baba da kızıyo sonra bana özel mesajdan ehehehe =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 aslandan çok pokemona benziyo be bu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bjk'nin ki çalıntı idi zaten. Şuan hatırlamıyorum gerçi orjinalinin ne olduğunu ama zamanında görmüştüm.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Angelus, 01 Ocak 2005 20:42 tarihinde demiş ki: aslandan çok pokemona benziyo be bu=) Şimdi bunu diyecektim[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 alın size dier logolar burdan. bence 12 veya 5 olabilirmiş ztn ilk 5 i seçmişler sora premier ligin logosuna benzio die vaz geçmişler[signature][hline] [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 01 Ocak 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar