KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 hunty said: Patenlerim dun geldi. 82mm'lik patenlerle got ustu dusuyordum, bunlar 110mm'mis parende atip kafa ustu duserim gibime geliyor ilk denememde. http://s27.postimg.org/9ycxdy8ar/paten.jpg abi meraktan soruyorum neden aldın bunu? 82'likde denge sorunu çekip racing skates'e merak salmak niye ?:) hayır bunla sırf kıçını değil kafanı da kırarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 lord paten aldın mı bilmiyorum ancak 2 4 e 5. ürünler kesinlikle başlangıç için değil. bunlar sürat modeli. ilki urban paten 3.yü almanı tavsiye ederim başlangıç için uygun urban model buna göre daha hızlıdır ve çoğunluğunda fren bulamazsın. tek ayağı 90 derece çevirerek fren yapman gerekir ki eğer paten sürmeyi bilmiyorsan bunu ilk seferde başarman çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Bunlari almamin nedeni: 1- En havali bunlar gozukuyor :) 2- Diger patenlerle, bilekten yukari modellerle, kaval kemigi ustundeki kaslar ve bilek cevresi asiri agriyordu. Bilek assagi bir model denemek istedim. Bunlar bilekten biraz yukarda yani burkulmaya karsi destekliyorlar bilekleri ama destek normal modeller kadar degil. Ayagim rahat ettigi icin agri azaldi. 3- Bunlar karbon. Firinda 20 dakika isitip ayagina giyiyorsun ve ayaginin seklini aliyorlar. Bu da ayakta olan agrilari daha da azaltiyor. Benim ayaklarim duz taban ve genis tarakli. Bu paten isi aslinda pek bana godre degil ustelik ayaklarim cok sorunlu. Bileklerimi hem kirdim hem esnettim defalarca, trafik kazasi ve diger sporlar yuzunden. Ayaklarimda hala agri var ama yavastan alisiyorum ve daha duzgun kayiyorum. Patenler Asiri hizlilar. Kucuk tekerle cok iyi kayanlar var ben tokezleyip denge kaybederek yanlarindan gecip gidiyorum. Buyuk tekerlerle denge kurmak daha zor. Yalniz bu arkaya dusme hissi kayboldu. Patenler daha uzun oldugundan arkadan onden daha iyi destekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bu patenlerde kısa boğaz olması sürat için. uzun boğazlar rahat değil ayağına tam uyan anca canını yakmaz ama çok daha güvenlidir. o yüzden dedim eğer tecrüben yoksa sürat pateni almak çok tehlikeli. eğer patene hakim olamazsan direkt bilekten gider ayağın ki ayaklarının altındaki dünya sürat pateninde çok daha hızlı kayıp gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yeni konun, bilegimi kirdim galiba, basina gelen varsa neler yapmam gerektigini soyleyebilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 üzerine basma. rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 abi deli misin sen o kadar şey yazdık ettik hiç mi okumuyorsunuz gidip ne almışsın hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 volume 2 sini istiyoruz artık :D hunty said: Gunluk, Ne desem bilmiyorum. 2 sene once paten (inline skate) almistim. Bir iki deneyip bu yastan sonra kafami kirmayayim diye bir kenara atmistim. Bugun kafama esti niye bunlar boyle kosede duruyor lan? dedim, gecirdim ayagima. Solugu parkta aldim. Ben daha isinamadan karsidan eski sevgilim yeni erkek arkadasiyla cikmaz mi? Kayiyorum lan cool derken... bunlar tam yanima gelince got ustu dustum..... :( Neyse ben hatunu tanidigimi belli etmiyorum. Kalktim falan. Simdi gitsem diycekler "Agladi kacti" kaymaya devam ettim. Donuste yine karsilastik. Eleman durup ogretmek amacli yardimci falan olmaya calisti. Adamin ayaginda hayvani power slide, benim ayagimda marketten aldigim kotunun iyisi patenler. Son dususte yamulttum galiba zaten, sag ayak boyle iceri basiyor, topalliyarak adamdan kacmaya calsiyorum. Patenlerin cok gevsek falan dedi. Ben de ayagimi cok agritiyorlar o yuzden gevsek bagladim gibi biseyler geveledim. Hatun ortamda yokmus gibi davrandim. Neyse Bye dedim ortamdan uzadim. Haftaya bisikletle gidip ikisini de ezeyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Powerslide'larimla gizli gizli kayiyorum. sdfdds . Donusum muhtesem olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bu ne olm yağ yakacak başka hipster hareketi kalmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 eski sevgili içeren hikayeye üzüldüm. hanti bütün sempatilerimi kaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar