MeTh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya wow oynarken fps nizi nasıl görüyorsunuz ben baya bi kastım bu özelliği çıkartamadım biraz konu dışı bi soru oldu ama kusura bakmayın. Not: yada herhangi bi fps gösteren program var mı her software da kullanabileceğim yada sırf wow için kullanabileceğim ? :)[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 home ve end le yapılıo belki ben değiştirmişimdir tuşları kamera açılarını değiştiren tuşla yapabiliosun[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 teşekkür ederim.[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Cosmos'la açmayı denedim ama ben de göremedim FPS'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 www.flaps.com daki flapsi kullan. bu proggy oldukca iyi bir sekilde butun oyunlarda fpsyi gosterebiliyor video kaydedbilior ve screenshot alabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ctrl + r diye hatırlıyorum stress testten.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: raistlinthewiz, 03 Ocak 2005 23:48 tarihinde demiş ki: www.flaps.com daki flapsi kullan. bu proggy oldukca iyi bir sekilde butun oyunlarda fpsyi gosterebiliyor video kaydedbilior ve screenshot alabiliyor flaps değil "fraps" ben de tavsiye ederim bu programı. gayet küçük, bilgisayarı yavaşlatmıyor da. video konusunda da gayet başarılı.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hehe yanlıs yazmısız :) dogrudur fraps.com[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ctrl + r[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnBiaSeD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ctrl + R ye basiyosun ekranin alt ortasinda sari olarak yaziyor bir daha Ctrl + R yaparsan kaybolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 iyi olmuş sorduğun bende bilmiyordum öğrenmiş oldum. Meğersem - fps ile oynuyorumuşum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 iyi olmuş sorduğun bende bilmiyordum öğrenmiş oldum. Meğersem 25-30 fps ile oynuyorumuşum :) Edit: Numlock kapalıymış[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ctrl+r olayını biliyorum. Bende o da kar etmiyor. Herneyse... FPS görmeden oynarız çok problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar