Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Kutun dolmus laorx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Umarım adebisi doldurmamıştır =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Adebisinin doldurdugu kutudan bir daha hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 axedice said: Umarım adebisi doldurmamıştır =/ asdfasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 alalhüekber diye müslümanların yanına sıvışırım, adebisi akıllı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Ninlempis said: ben gelirken değil de giderken, yanıma aldığım sırt çantamda unutmuştum kağıda sarılı bişi olmadı. Atatürk havalimanı. budur. ceketin cebinde 2 sarım kalmış, poşetli falan. takan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 axedice said: http://stream1.gifsoup.com/webroot/animatedgifs/256694_o.gif ahahah serefsiz herif ya. duzdukten sonrasiydi bu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 benim bi arkadaşım getirdi valla mis gibi. gerçi hatundu ondan kontrol etmemiş olabiliyorlar. sipeyskeyk getirmiş. yedik sonra işte kampüste. bazen köpekler oluyor girişte o korkutuyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: şampuanın içi (tu) askerde nizamiye görevlisi olarak katiyen tavsiye etmem götüne bile soksan bulunur bu arada hiç ugrasma halden tavırdan bile anlasılıyor kimin ne soktugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar