Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 d&r'dan e-kitap aldım ilk defa, tıklıyorum indirme linkine boş sayfa çıkıyor, müşteri hizmetlerini aradım daha hesabınıza yüklenmedi gibi bir şeyler geveledi, 1-2 saate yüklenir falan dedi ama e-kitap kütüphanemde gözüküyor d&r'daki hesapta. hiç başına böyle bir saçmalık gelen biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Hepsi aninda geldi bana oradan, ADE hemen indirdi hep. Son versiyonun DRM sistemi farkli ama, bir oncekiyle dene olmuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 d&r'ın "e-kitap kütüphanem" kısmından indiremiyorum. sorun orada. aradığımda ise müşteri hizmetleri, 1-2 saate indirebilirsiniz dedi. beni mi geçiştirdi acaba. 5'e doğru bir daha arıyacam, ulan tam da acil durum hemen alayım okuyayım demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 essay'i son güne bırakırsan böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 neden öyle dedin? çok kırıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 müşteri hizmetleri tümden yalancı, apaçık bir hata var link falan koymamışlar muhtemelen ya da bozuk türlü bahaneler üretiyorlar, çözüm üretmemek için direniyorlar. bir daha d&r'dan bir şey alanın, abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 İste tam bu yuzden, parayla rezil olmak yüzünden korsan>* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 SERMAYEYE KARŞI KORSAN! benim derdim sorun olması değil. siteye bin türlü şey yüklüyosun, tabii ki sorun olur. asıl mesele sorunu çözmemeleri, resmen çözmek istemiyorlar. inanılmaz basit bir şeyi bile çözemezken bir de orijinalini alın, korsana hayır diye ağlıyorlar. ekitabın zaten namusu o linki düzgün koyman. ekitabı orijinalinden ayıran, hızlıca ulaşılabilir ve tüketilebilir olması. müşteri temsilcisi diyor pazartesi teknik ekibimiz ilgilenecek, zaten bana pazartesi'ye kadar gerek bu kitap diyorum, "anlıyorum" diyor. dsfdsf of neyse korsanını buldum da rahatladım. onu da bulamasam açıp sövecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Al bunu oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 normal kitaba para verilirde, e kitaba niye veriyosun abi çok bulunmayan bişeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 çok beğenmiş okumak istemiş şunu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar