Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Eee finaller bitti tatil başladı sıra artık oyunda :P Önce bilgisayarımın özellikleri: P III 800, 256 ram, 64mb TNT2 ekran kartı... Bu bilgisayarda çalışacak yeni ya da eski, ne oynanır sizce? Icewind dale 2 oynuyorum bitince sırada Baldurs Gate II, Age of Wonders 2 var. Başka neler önerirsiniz?Dediğim gibi eski de olur ama Ankara'da bulabileceğim birşey olmalı. Ayrıca,fallout 1,2'yi Ankara'da bulabileceğim yer var mı ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 giant oyna süper asdasd oynama kaldırmaz makinan bak sana cok güzel bi oyun öneririm B&W black'n white cok güzel oyun ah bi ant da bulabilsem :D dl etmeyi düşünüyorum ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bu yıl çıkanlardan 1-GTA:Vice City 2-Freelancer 3-Rise Of Nations 4-Postal 2 enter the matrix i daha oynamadım o da yüksek potansiyele sahip gibi gözüküyor[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Baldur's Gate seni haftalarca idare eder bence. Olmadı yetmez dersen, Fallout 1 ve 2. Turned based action seversen Jagged Alliance 2 harikadır. Oy canım JA2 çekti şimdi gördün mü yaptığını.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 severim ve ja2 tek orjinal aldığım oyundur :) istersen ve de multisi varsa (vardı sanırım) oynayalım netten.. ayrıca fallout dediğim gibi ankara'da bulamıorum çok canım çekio ama yok işte :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: arcane, 30 May 2003 18:58 tarihinde demiş ki: bu yıl çıkanlardan 1-GTA:Vice City 2-Freelancer 3-Rise Of Nations 4-Postal 2 enter the matrix i daha oynamadım o da yüksek potansiyele sahip gibi gözüküyor[hline] Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Gta kaldırmıo makine :( Rise of da çok yavaş (7 fps falan) Postal 2 oynadım, Freelancerı da sildim beğenmedim :) eski meski yok mu oyun önerecek?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Gta nası kaldırmaz ya sen emin misin 64 mb tnt 2 olduuna Tnt2 M64 olmasın o sakın. Bende p 3 450 geforce 2 32 mb ( V 7100 Magic ) 128 mb sd ram war calısıo ii ama kitlio makine fazla ısındıgı icin[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Evet... tam adamın sormuşsun (adamlarına) 1. Vietkong (çalışırmı bilmem) 2. Tony Hawk's Pro Skater 4 3. CM4 4. Raven Shield 5. Allien vs. pre 6. Matrix 7. Hearts of Iron 8. SimCity 4 9. C&C - Generals 10. Mafia - The City of Lost Heaven (çalışmaz ama dene) 11. CSI:Crime Scene Investigation 12. Red Faction (çıktı diyolar ama ! )emin değilim. Yeter heralde.... Hepsinden emin değilim, çıktımı, çalışır mı ? senin bulunduğun yere geldimi ama fikrim olsun diye aklıma gelenleri yazdım. Oyna........ Ben oynayamıyorum sen oyna ...........[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 red faction 2 cıktı bende war bitirdim toplam 2 gun den fazla surmedi bana gore cok kısa oyun ama dehset zevkli etrafı kırmak hede hödö[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Fallout 1 Fall out 2 nin cdleri olacak bende arkadaştan kopyalamıştım. Tatile girelim bir düşünürüz yolunu yordamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hmm RedAlert2 oyna istersen. baya iyi oyundur az sarmadım o oyuna. C&C Renegade var başkaaa.Robin Hood oynayabilirsin. Hard Truck var. International Superstar Soccer3 var. heart of iron , operation flashpoint. hmmm sanırım bütün çalışabilecek oyunları yazdım.[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mafia çalışır senin pcde 640*480 de oynarsın kesin edin ayrıca enter the matrxte güzel yanına bide fallout2 yi ekle tatil biter işte :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 colin mc rae rally 3 çıkıyor ben de çıkmasını bekliyorum yanına da UT2003 alırsın :)[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 banada solyeyın p3 600 256 ram 32 tnt2 soyleyın calıscak bısey de oynıyım yaws ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Mendoza, 30 May 2003 21:03 tarihinde demiş ki: Evet... tam adamın sormuşsun (adamlarına) 1. Vietkong (çalışırmı bilmem) 2. Tony Hawk's Pro Skater 4 3. CM4 4. Raven Shield 5. Allien vs. pre 6. Matrix 7. Hearts of Iron 8. SimCity 4 9. C&C - Generals 10. Mafia - The City of Lost Heaven (çalışmaz ama dene) 11. CSI:Crime Scene Investigation 12. Red Faction (çıktı diyolar ama ! )emin değilim. Yeter heralde.... Hepsinden emin değilim, çıktımı, çalışır mı ? senin bulunduğun yere geldimi ama fikrim olsun diye aklıma gelenleri yazdım. Oyna........ Ben oynayamıyorum sen oyna ...........[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... verdiğin oyunlardan en fazla 4 ü çalışır o makinada adamın verdii pc ye bak senin verdiğin oyunlara bak lol[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 tatilde hmms... pc köşeye konur sıcaklarda cpu ısısı uçmasın çok da:) dışarı cıkılır basket oynanır en az 3 maç yapılır sonra kan ter içinde eve gidip duş alıp yataga uzanılır elde penguen bide mp3 konur ohh:) lipton ice tea veya ev yapımı limonata da ii gider hani:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 o dediklerin saat 5-6 gibi yapılır sonra eve gelinince 9da falan ne yapılır ? (deniz kenarında değilsen) .. Her gün dışarı çıkacak halin yok :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bu yazın (çıkarsa) star warz galaxıes oynanır.. hea makıne kaldırmaz o ayrı... yanı guzel bı makıne artı kablonuz varsa hatta ustune bırde oyun cıkarsa :) yasadınız...[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Dygrogrand, 30 May 2003 22:07 tarihinde demiş ki: o dediklerin saat 5-6 gibi yapılır sonra eve gelinince 9da falan ne yapılır ? (deniz kenarında değilsen) .. Her gün dışarı çıkacak halin yok :)[hline] 9 da falanda arklarınla buluşursun dışarıda bi ağaç altıdna veya yeşillik biyerde çökersin elde biralar varsa bi gitar hem muhabbet hem kafalar güzel :) sonrada bol bol ağaçların köklerindeki parazit bitkileri faaln öldürücü sıvıyı salarsın dışarı ve böylece kafayı çektiginiz agacın büyümesine katkı sağlayıp ileride daha da kral bir ortam hazırlarsın :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 rpg iyi gidiyo yazın uzun uzun[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 basket. logaritma çember analitiği limit türev gazların basıncı. hepsiyle oynanır bu yaz. soracııma nefridyumlar, epiteller..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 zuhahaha sly one össye mi girion zuhaha. aynı kaderdeyiz. Bu arada bence sen baldurs gate 2yi bitirdikten sonra throne of Baal'ı al Dygrogrand, onun sonu acaip zor bitirmek için baya kasarsın ztn tatil biter[hline]question reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 full throttle maniac mansion 2: the day of the tentacles monkey island 1 - 2 - 3 - 4 indiana jones and the last crusade indiana jones and the fade of atlantis[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Lionheart çıkacak onu oynayacak delicesine(geçen sene arcanum gibi)[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yaw evet lionheart ne zaman çıkacak ? bir de monkey island serilerinden 1,2yi bitirdim kalanlardan da sırf şu 3 boyutlu olanı bulabiliyorum onu da oynamak istemiyorum kötüdür diye... ayrıca full throttle da manyak güzeldi :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar