KingV Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Denk geldim paylaşayım dedim. Dinazor Survival MMO. 30 Mayıs release date. unreal teknoloji. resmi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 son boss meteor muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ilginç bir mmo ya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Aha dinazor dedin beni zayıf yerimden vurdun. faq Baya iyi şeyler düşünmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Unreal motoru tüm müzik marketlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 survival tarzı bir oyun arıyordum ama çoğu post-apocalyptic, zombilere karşı. bu biraz daha farklı geldi. ama şu an ki haliyle ne kadar doyurur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 1gb mmo mu olur lan single olaydı bari de mod ekleyeydik. jig-admin 09.05.2014 It is around 1gb, leaving room for updates. Q: How large is the Dev team? A: 3 Full time and a handful of freelancers iyi yanı aylık sub yokmuş, gw2 gibi bi kere al o kadar -ki ucuz olur gibime geliyor; kickstarter zamanı 15$'a paket satmışlar https://www.kickstarter.com/projects/524168447/the-stomping-land Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ölünce üstündeki itemları kaybediyormuşsun, pvp varmış, class olayı yokmuş. nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 çıkmış bu steam early access te. 25 dolar çok geldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 deniyen var mı ? Cok kısıtlı gözüküyor şuan için ama potansiyel var. http://store.steampowered.com/app/263440/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 oo early access, 2 sene parayı toplayalım sonra vazgeçeriz oyunu çıkarmaktan demişler heralde sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 oyunu denedim. küçüklüğüm dinazor maket, dergi, yapbozlarıyla geçen biri olarak bu oyunu kaçıramazdım. beklediğim gibi çıkmadı tabi. oyun hala alfa seviyesinde. sitedeki skillerin, tracking, veya craft menüsü çalışmıyor. cratı deneme yanılma ile yapıyorsunuz. oyuncular daha çok pvp yapıyorlar. kabileler kurup diğer oyuncuları gankliyor veya kafeslere tıkıyorlar. yaptığınız silahları yay/ok, bola, mızrak boş slotlara atıyorsunuz tabi 1 numarada baba yadigarı yontma taştan baltanız var. serverlar genelde fazla kalabalık olmuyor. en kalabalık 24 kişilik gördüm. ama yine baya oyuncu var. neyse almak için erken ama boş adada pvp yapmak keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar