kalima Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Dün sabaha karşı booty bay'de quest vermek için dolanıyorum. Birden warriorun teki bana daldı. Biliyosunuz goblin kentlerinde faction hadisesi biraz abuk. Ellemedim suya atliim dedim. Birden Warriordan cesaret alıp Sungur diye low lvl bi rogue da üstüme atlamaz mı. Neyse ben öldüm release ettim gerii geldiimde yok ööle bi rogue tabii ortada. Delikanlı sungur , nerdesin haney![signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Hor The Forde!
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Delikanlı adam keser kaçar :P[signature][hline]pff
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Rogue bir kere adam :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
riglous Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 PvP server'ı...[signature][hline]Tulahr
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hahaha :) lvl kacti sungur bu arada?[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 22 Çoban - Shadow Moon
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Abi hayat şavatır hale PvP'de her an ölebilirsin ona göre geçmiş olsun :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
kalima Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Yok konu o diil her ortamda keserim sunguru. 32 Rogue(cuk) arkadaş. HAni onca zaman omuz omuza daocta dövüşmüşüz. İnsan bi dans eder şirinllik yapar di mi :P[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Hor The Forde!
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Böle delikanlı adam alır aşagı hemen arazi.. İşin delikanlılıgı orda..[signature][hline]öttürürüm
kalima Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ben onun savunmasını bekliyorum :) Elalemin fighterının arkasına saklanmak kolay :P Hoş benim 1 totemim onun boyu kadar, işlevsel de[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Kalima..........Tauren Shaman Hor The Forde!
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: OffChu, 03 Ocak 2005 11:22 tarihinde demiş ki: Delikanlı adam keser kaçar :P Lol, bu gerçekten iyiydi.
fanfir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya dostlar biliyorum konuyla alakasız ama booty bay i arıyorum 2 gündür bulamadım nerede acaba booty bay denen yer yardımcı olabilirmisiniz??
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ratchet den gemiye bin oraya gidiyo direk :)[signature][hline]
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Eternal, 03 Ocak 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Böle delikanlı adam alır aşagı hemen arazi.. İşin delikanlılıgı orda.. Heralde bakınız Eternal öyle yapiyor siz neden yapmiyasınızki :P[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Roguelari sevmem oynatani da sevmem :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: riglous, 03 Ocak 2005 11:25 tarihinde demiş ki: PvP server'ı... standart 15 yas zekasi cevaplari birakin bunlari artik asin bu olaylari ismi kirmizi olana dalmak pvp degildir.
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Allahhhh naptim ben. Nickin ne Kalima? Aynimi? Dikkat etmemisimdir o zaman kusuruma bakma be gulum :) Bu arada 35 olmak uzereyim her ortamda da kapismaya hazirim :) ama DAOC ta omuz omuza aylarca dovustugum kardesime boyle bi saygisizlik yaptigim icin cok ozur diliyorum :) Bi ara bi yer kararlastiralim, hep beraber bi yerde bulusalim.. Zaten bu aralar horde landdeyim bol bol, karsilasiriz bolca :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia...
Öne çıkan mesajlar