Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sosyal sorumluluk


pontipati

Öne çıkan mesajlar

Selam :)
Uzun zamandır böyle bi yardım kuruluşunda görev alayım, bu tip projelerde yer alayım yardım edeyim falan istiyorum. Bu sefer istek baya güçlü :P Lakin bu aralar yoğunum biraz. Çok zamanımı almayacak, süreklilik istemeyen, arada sırada uğrayabileceğim ne tür kurum/kuruluşlar var? tşkler
edik: arada sırada uğrayabileceğim derken sorumsuz olduğumdan değil o işe gömebileceğim çok müsait saatim olmadığını şeyettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm dün haberlerde gördüm Yonca Evcimik bir dernek kurmuş. sokaktaki yaralı hayvanlara ilk yardım yapmak amaçlı. Güzel hatunlarda vardı görüntülerde.


şaka bi yana gönüllü hizmet verebileceğin vakıflar var. ama bunların çoğu - memlekette hiçbir şey amacında kullanılmadığı için- yozlaşmış durumda ya da birilerinin tekelinde vs vs.

yine de az da olsa temiz, amacı gerçekten yardım olan kuruluşlar var.

sevgi evleri var mesela ya da kimsesiz çocukların kaldığı yurtlara bak derim. ya da yaşlıların kaldığı huzur evlerinde ya da şehit aileleri derneği gibi aslında oldukça fazla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cumartesileri tarlabaşında mutfak var. göçmenlere bide o çevrenin çocuklarına yemek yapılıyo. 4-5 kere gittim. kim hangi milletten ne dönüyo noluyo sahibi kim oranın anlamıyosun. öğlen 3-4 gibi yemek yapmaya başlanılıyo. soğan havuç felan doğruyosun. 6 da hazır oluyor yemek. çocuk felan baya kalabalık. başka bişeyleri daha oluyo gene çocuklara ve göçmenlere yönelik sorarsın

http://dayanismamutfagi.blogspot.com.tr/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...