Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 E-ticaret sitelerinde kullanılabilirlik ve kullanıcı deneyimi geyiğine bi araştırma yapmam lazımdı da, biraz geciktirdim ben tabii. 2-3 dakikanızı ayırıp şu kıytırık ankete bi el atabilirseniz şu garibi mutlu edersiniz sdfs https://docs.google.com/forms/d/1SPWNVzVEtpiSkZUyqjZBOmJ3djmOu0dZA4I3r83XsnQ/viewform?usp=send_form Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Bizim site yok, ilk soruda patladin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Diğer vardı :( Gerçi filler soru o ya sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 İşlem tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 uzvumu kaybettim doktorlar başımı kesti yazıp tüm sorulara fikrim yok olarak işaretleyen benim. bu örneği %50 olarak kullan sadece türkiyeye açıksa anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar