razzo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere ipadin ekranı kırıldı. İstanbul'da nerede yaptırabilirim? Tavsiye verebilecek olan var mı? Bir de fiyat sizce aşağı yukarı kaç kuruş olur acaba? (100-200 olur diye tahmin ediyorum?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 seçkin ipadcilerde. iç lcd'de sıkıntı varsa çin malı 200 orijinal 400 diyecekler. dış cam + iç lcdde sıkıntı varsa 500 550 derler. sırf dış cama 150 falan, ama bu sefer süngerler gitmiş onlar çok pahalı flm diyecekler. hani sonuçta çok ucuz bir alet değil kendiside, kılıfsız vssiz kullanıyorsan ya da ne bileyim düşebilecek şekilde kırabildiysen tebrik ediyorum at çöpe gitsin bence :) edik, yukarıda anlatım bozukluğu var ama düzeltmeye üşendim, bunu yazarken üşenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Abi kirildi iste bir sekilde, gorunmez kaza diyelim. :) Heralde sadece dis cami kirildi/catladi.", ic ekranda sikinti yok gibi. Peki İstanbul'da neresi duzgundur, iyidir bilen var mi? Yoksa kadikoy'de falan random bir dukkana girecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 dış camsa random git, orijinal diyenlerinde değil aklında bulunsun, adam çin malı diyorsa fiyat uygunsa taktır işte, olmadı pazaralanında 500 liraya satıyor bak biri başlığı gördüm sadece ama bakarsın. bide görüntü var değil mi şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Goruntu var evet. yarın verecegim random bir ipadciye yapsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bundan biraz zaman önce ipod touch için 250 mi 260tl mı ne almışlardı. bir de şöyle bir şey okudum geçenlerde; http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26269294.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 beşiktaş barbaros bulvarında apple servisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Gerçekten orjinal taktırmak istiyorsan; "orjinde var çakması da var hangisini istersen abi" diyen yere yaptırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 yakın tarihe kadar tamir değilde satışının içinde bulunduğum ürünlerden biri. şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki çıkma hariç herhangi bir klasik tamircide orijinal ekran yok. orijinal herhangi bir parçası yok demek daha doğru hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar