Phillamon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Böyle bir ürün varmış. Daha yeni gördüm de... [list] [*] Maksimum hızı 2m/s [*] Şarjı 1 saat gidiyormuş. [*] Su geçirmez. [*] Şarj girişi yok, standının üzerine koyarak kablosuz şarj ediliyor vs. [/list] 30'dan fazla da uygulama yazılmış bu ürün için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 reklama bakılırsa Amerika'da bundan almayanı dövüyorlar gibi bir hava var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 çok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 fiyatının 400 tl olduğunu belirtelim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 harika bişeymiş ya :) ama ben küçük helikopterleri tercih ederim android kontrollü :) eğer bir oyuncak alacaksam telefonla kontrol edilen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 aaa vulcan iyi dedin. alcaktım ben onlardan. eşim alma diodu paso. alabilirim artık klsjdaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Tam bir kedi oyuncağı ya, param çok olsa da alsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Dworgian said: aaa vulcan iyi dedin. alcaktım ben onlardan. eşim alma diodu paso. alabilirim artık klsjdaskl abi böyle kendini de bizi de üzüyosun ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 yok olm ben bayağı mutluyum şu an. süper olmuş ayrılmamız. üzülecek bişey yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar