Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 şimdi misal 27 yaşında ki biri seneye ehliyet almak istese stayjer sayılıp yanında anası babasıyla mı araba kullanabilecek sadece heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 hadi bakalım 20 yıllık efsane sonunda gerçek olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Masticore said: Otomobil Ehliyetim var , motor için başvurmak istiyordum (artık a-b-c neye dönüyorsa ehliyetin) ama bizi etkilemiyormuş bu olay. Ehliyeti olmayanlar için sadece o yüzden erteledim motor başvurusunu. Şuan acayip geçiriyorlar full oldukları için yılbaşından sonra ucuzlar kurslaremin misin ben de alcam a2 diyodum ben de almiyim o zaman sonra bi ara alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 2010da son dedilerdi, sonunda son olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 daha kolay mı olacak moto ehliyet? konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Benim kardeşim 27 yaşında ehliyeti yeni aldı ama hangi şeritten gideceğini kestiremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 şunu da ne abarttılar ya, abi stajyer sürücünün yanında biri olacak falan diye sıkıyorlar da yok öyle bir şey. Stajyer sürücü de bildiğin ehliyet alacak, tek farkı bazı kuralları çiğnediği taktirde direkt iptal ediyorlar ehliyeti, alkollü araba kullanmak vs gibi. Nerdeyse hiç bir şey değişmiyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Kafasina gore gitsin iste. Herkes oyle yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ben ehliyet almadan ölmek istiyorum aslında ama yüzdesi çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar