pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 diasa dan aldım canım çekti diye lanet olsun bayatlamış sanırım leş gibi 13 aralık 2013 üretim 13 haziran 2014 skt öeğk iğrenç :( keywords: amigo tuzlu yer fıstığı bayat bozuk kaka diasa fahiş iğrenç resmi unutmuşum sdf http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2012/11/new_amigo-yerfistigi200gr.png
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bahsettiğin şey dışı tuz kaplı kabuklu fıstıksa, dışındaki tuz tabakasının tek amacı ağırlık basıp satıcıya fazla kazandırması bu arada sfgsf
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 bunun çoook eskiden bi reklamı vardı.sarışın afetli bişiy küçükken reklamı çıkınca izleyemezdim.. yine hüzne boğuldum lan:(
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 paketler bazen deliniyor, o ucuzlukçu marketlerde çok oluyor, alırken kabarık falan olmasına da bakmak lazım, benim de başıma gelmişti
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Abi adamakıllı bir kuruyemişçiden taze taze alsanıza şunları. Kuruyemişi bilmek, türk olarak doğmanın nadir perklerinden biri :p Gerçi bütün kuruyemişçiler bakkal olmuş ve mal gibi şeyler satıyorlar. Ünal münal da meh. edit: kapanmış galiba benim dediğim yer, internette de çıkmıyor doğru düzgün birşey.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Bende bakarım son kullanma tarihlerine. Genelde indirimde olan şeyler son kullanma tarihi yaklaşanlar oluyor. Muhtemelen indirim vardı ve fakir gibi onlardan aldın değil mi dostum !
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 abi dialar şok olmadı mı? btw geçen hafta eski dia-şimdi şok olan marketten meyveli yoğurt aldım ülkerin yoğurdu, hafif ekşi gibi geldi bi baktım 3 gün geçmiş son kullanma tarihi. aynı şekilde bizim ofiste çalışan bi çocuk da o marketten kaç defa denk gelmiş skt geçmiş ürünlere artık kapısından bile girmiyorum dedi.
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 yav canım çekti aldım pakette delik vs yok sdf skt ye daha 1 ay var ama öeğk iğrenç lan indirim vs de yoktu lol
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 başlığı ilk okuyunca amigo diye bir tuz çeşidi var sandım asdfs
Öne çıkan mesajlar