pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 diasa dan aldım canım çekti diye lanet olsun bayatlamış sanırım leş gibi 13 aralık 2013 üretim 13 haziran 2014 skt öeğk iğrenç :( keywords: amigo tuzlu yer fıstığı bayat bozuk kaka diasa fahiş iğrenç resmi unutmuşum sdf http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2012/11/new_amigo-yerfistigi200gr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bahsettiğin şey dışı tuz kaplı kabuklu fıstıksa, dışındaki tuz tabakasının tek amacı ağırlık basıp satıcıya fazla kazandırması bu arada sfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 bunun çoook eskiden bi reklamı vardı.sarışın afetli bişiy küçükken reklamı çıkınca izleyemezdim.. yine hüzne boğuldum lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 paketler bazen deliniyor, o ucuzlukçu marketlerde çok oluyor, alırken kabarık falan olmasına da bakmak lazım, benim de başıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Alırken kabarık olması hmmmmsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Abi adamakıllı bir kuruyemişçiden taze taze alsanıza şunları. Kuruyemişi bilmek, türk olarak doğmanın nadir perklerinden biri :p Gerçi bütün kuruyemişçiler bakkal olmuş ve mal gibi şeyler satıyorlar. Ünal münal da meh. edit: kapanmış galiba benim dediğim yer, internette de çıkmıyor doğru düzgün birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Bende bakarım son kullanma tarihlerine. Genelde indirimde olan şeyler son kullanma tarihi yaklaşanlar oluyor. Muhtemelen indirim vardı ve fakir gibi onlardan aldın değil mi dostum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 abi dialar şok olmadı mı? btw geçen hafta eski dia-şimdi şok olan marketten meyveli yoğurt aldım ülkerin yoğurdu, hafif ekşi gibi geldi bi baktım 3 gün geçmiş son kullanma tarihi. aynı şekilde bizim ofiste çalışan bi çocuk da o marketten kaç defa denk gelmiş skt geçmiş ürünlere artık kapısından bile girmiyorum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 yav canım çekti aldım pakette delik vs yok sdf skt ye daha 1 ay var ama öeğk iğrenç lan indirim vs de yoktu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 başlığı ilk okuyunca amigo diye bir tuz çeşidi var sandım asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar