nienna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 hsbc atm' sine 50 tl kaptirdim. mudur tamire gelenler son hesaba otomatik yatirirlar dedi. arasam mi yoksa otomatik yatar mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 daha geçen patronun başına geldi, 400 tl vermemiş atm. dilekçe falan doldurup yolladık bi yere ama o finansbanktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ara beklemen hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Evvelsi gun isbank atmsine para yatiracaktim, parayi alan mrkanizmanin hemen altinda 4-5 tane 100'luk 50'lik vardi, elimi atsam alacaktim ;))) Ama mukemmel bir insan oldugum icin ellemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bankamatiğin kamerası yüzünü kabak gibi kayıt edeceği için parayı da rahat yiyemezdin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 adam parayı almaya tenezzül etcek biri değil o yüzden düşünmemiştir alırsa neler olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Ya bırak abi rıdvan dağ türkü diil mi, o parayla hewal hewal molotof malzemesi alırdı ama tırsmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 fedarelleri ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 SeaGle said: Bankamatiğin kamerası yüzünü kabak gibi kayıt edeceği için parayı da rahat yiyemezdin zaten. Yok vallahi aklima gelmedi bile o. Banane diyip geciyorum ya. Erdemlilikten degil, az para bana yetiyo fakir adamim neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Beyaz yakalilar gibi baskalarinin gotune roket sokup atesleme derdim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 SeaGle said: Ya bırak abi rıdvan dağ türkü diil mi, o parayla hewal hewal molotof malzemesi alırdı ama tırsmış işte. olm adam Kürtse ne var bunda, ne salak bi mesaj bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Olm adama geyik yaptik yoksa ne guzel almamis kendine ait olmayan parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Theridone said: Beyaz yakalilar gibi baskalarinin gotune roket sokup atesleme derdim yok ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar