sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 normal hali de öyle onun. zaten arkadaşım canlı canlı görmüş deniz akkayayı. işte arkadaşımın cümleleriyle deniz akkaya: "arabada önde oturuyodum, trafik sıkışık, birden bi melek belirdi ve süzülerek arabanın önünden geçti. deniz akkayaymış meğersem. ABI O NEEEEEEEE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ben de gördüm 1 buçuk ay kadar önce okuldan çıktık yolda karşımızdan yürüyodu ben şahsen yarmagül gördüm sandım :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 olm sexy dediğiniz çok güzel poposunu dışarı çıkartıyo. yoksa hiçte öle süper bişii değil. güzel dediğiniz gamze özçelik'tir. autoshow'da gördüm. walla gamze özçeliğin yanıda çağla şikelin aysun kayacının lafını etmem.dibim düştü walla kızı görünce.sırf ordaki kırolar gibi gözükmemek için bakamadım ama süperdi cidden... bi gerçekte görün ağzınız açık kalacak...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 mavi jeansi çok severim. çok kaliteli yapıyor adamlar. deniz akkayadan nefret ediyorum. Banshee gibi kadın. Bir de uzun boylu ya, kendini afet zannediyor. doğa rutkay güzel kız ama azizim.. ben de 3 marka tanırım: reebok, mavi, marks&spencer... gamze özçelik de güzeldir. ama sanki kro bir bakışı var onun.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 olmasın güzel müzel sevmiorm maviyi reklamnıda beenmedim ztn[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 fiyati pahali ise almam. aynen levise yaptigim gibi. isterse bilge kagan kendi elleriyle dokusun turk mali filan anlamam. cuzdanima bakarim.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 şalvar giy o zaman :P walla ben sadece beğenip beğenmediğime bakarım. bu yüzden dolabımda çok az giysi var. az ama öz giysiler yani.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Bonecrusher, 05 June 2003 09:29 tarihinde demiş ki: şalvar giy o zaman :P walla ben sadece beğenip beğenmediğime bakarım. bu yüzden dolabımda çok az giysi var. az ama öz giysiler yani.[hline]You want a piece of me, boy? ben de deniz akkayaya bakıp alırım :P LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 d.akkaya rule.. ama eskı halını dusundukce mıdem kalkıyor .. ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar