Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 telorgu said: Özellikle yazın sadece tshirt giyemiyorum, sanki öyle yapanlar amele gibi geliyor. Özellikle gömlegi giydigim zaman alt 2-3 düğmesini ilikliyorum çok cool hissediyorum.çünkü öyleyim sdagsdf telorgu said: yazlıkçılar 95-98 sezonlarını dün bitirdim, resmen zevk alarak gülerek keyif aldım. Elin yabancısının yaptıgı diziler güzel ama ben bizimkilerden felan keyif alıyorum:D 90'ları özlüyosun sen. (türkiye için pre-akp dönemi) bu ikisini birleştirince o çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 tişört çok dandik bişi ya. Bazen zorunda kalıp giyiyorum da, keten gömlek akar yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 BEN ÇIPLAK GEZİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 hunty said: Bence boyle giyinmelisin. http://concierge.typepad.com/photos/uncategorized/2008/05/19/eurotrash_dailytraveler.jpg fotonun adı çok iyi ya hehahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 yazın bu tarz gömlek akar ya. tişort giyince koltuk altım yabış oluyor sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Hakim yakayı da vursalar giymem. Ama benim konseptim de bu üç aşağı beş yukarı. İşe giderken pantolon, geri kalan herşey için şort. Gerçi işe şortla gidip bir deneme yapmak da istemiyor değilim ama geri teper diye ürküyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 için gözukuyor lan utanır insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 offf kötü zevki savunan adamlar ne kadar itici ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Gomlek ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 gömlek terleyince fena oluyor ya kısa kollu gömlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar