zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 183-65'im, çok zayıfım, hafif kambur duruyorum, ileride baya problem olcak. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 şu ilk sayfadaki vidyo bildiğin yoga hareketi. http://www.youtube.com/watch?v=lbyHCkNEOKo al düzenli yap bu vidyodaki yoga programını, hatta düzenli yaparsan başka hareketler de bul onları da yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 bilekays sen spor yapmadan bulk yaptin abi uzerinde kara bir leke olarak kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 sporla beraber 2005'den beri 5 kere denedim badi yapmayı. her seferinde motivasyon kaybedip bıraktım. biraz sabırsızlık falan yapmış olabilirim ama hakkaten 3-4 aydır badi yapan biraz sonuç ta almış biri olarak 1 ay boyunca günde 4000 kalori alıp 1 ay sonunda azcık kilo vermiş yada hiç alamamış olduğunu görmek adamda öbür gün badiye gitme şevki bırakmıyodu. bi kere 5 ay yapmıştım, sonra biriyle karşılaştım beni 6 aydır görmeyen. adam sen yine kilo mu verdin dedi. gel de badiye git öbür gün. eminim tüm bunları dodgelasam 1-2 yıl durmadan yapsam olurdu ama motivasyon önemli işte. tartıda 63 görmüştüm bi kere de akşamına sevinçten parti vermiştim. şimdi o tartı 71 gösteriyo. insanlar göbeğine alışamadık diyor. bundan güzel motivasyon yok. haftaya başlıyorum zaten kimse bıraktıramaz artık :d açıkçası biraz düşününce çok da mantıksız değil. sonuç olarak çoğu araştırma kas kütlesi kazanmanın yağ oranıyla doğru orantılı olduğunu söylüyor. 2-3 ay bulk yapıp badi yapmak varken neden yüzde 10 yağ oranlı bir deri bir kemik bir ektomorf olarak badi yapıp acı çeksin ki insanlar aylarca. en basitinden motivasyon oluyo işte. yani kendinden eritmen, kas kütlesi koyacak kadar beslenememen bir de üstüne iştahsızlık binince an meselesi bu zayıf adamlarda. yaşadım gördüm. diyetisyen böyle yönlendirdi bu arada beni de kafamdan yapmadım. keşke daha önce gitseymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 kilo kesinlikle etkiliyor yahu dik durma olayını. orası doğru. bilimsel açıklaması tabii ki et tutmuyor kemiği değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 2007'de 187 boyumla 65 kiloya kadar düştüm. Bildiğin makinist gibi olmuştum. Artık vücutta olması gereken kaslar eriyip kürek kemiklerim falan belli olmaya başlamıştı. Hatta millet omuzlarını biraz arkaya at çok kötü görünüyorsun falan diyordu ama duruşum öyleydi işte. Yani önceki mesajlarda yazılan şeyler bir nebze doğru. Uzun boylu olduğum için vücut kendi ağırlığını taşıyamaz duruma gelmişti. Daha sonra kontrollü bir şekilde kilo almaya başladıkça duruşum düzeldi. İki senede 80 kiloya dayanınca bu sefer şınav falan çekerek spor da kattım işin içine ve gollumdan insana evrildim. Son 6 aydır da fitness olayına sardım ve daha da düzgün bir görünüm elde ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar