bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Ne zamandır merak ediyorum araştırmaya üşeniyorum: Google image, imajları neye göre buluyor? Yani teknik olarak değilde basit bir şekilde izah edebilecek biri var mı? Bir imaja "search google for this image" dediğimizde eşleştirmeyi neye göre yapıyor? Ben naif bir şekilde dosya ismine göre yapıyor sanıyordum tamamen alakasız, çatır çatır isim farklı olsa da buluyor. Aynı şekilde dosya boyu veya imaj boyutu da fark etmiyor gibi. Basit bir açıklaması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bingildak said: Basit bir açıklaması var mı? hodor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 image process edip ona gore buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 tin eyela benzer calısıyodu baslarda deistirdilerse bilmiyorum ama, kabaca renklere gore, en bok oranına gore, siyah dengesine gore filtreliyo sonrasına baya ufak bi thumbnailın yaratıp onunla eşleştiriyo. benzerlerinide genelde renk ve siyah beyaz grafiği üzerinden ve bulabilrdiyse bulduğu sitelerin icerikleri üzüerinden üretiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Saeros said: bingildak said: Basit bir açıklaması var mı? hodor hıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 tişikkirlir piticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar