Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ya ben ne yaprsam yapayım uykumu alamıyorum dogru düzgün. Böyle sabahları canavar gibi kalkmamı sağlayacak yöntemleri olan var mı?[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Erken yat.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Atarax diye bi ilac var hap olanı ama ondan hic hafif hap cok güzel uyursun..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 erken yatmaktansa düzenli uyu. yazın daha yoğun çalıştığım için düzenli olarak 12-7 uyurdum ve zinde olurdum. fakat okullar başladığından beri çalışmadığım günlerde "ya sabahki dersi salla" düşüncesiyle 9-10 saat uyusam da zinde olamıyorum. Ek: kat'i suretle ilaç kullanma. daha sonra normale dönmek için aylarını harcarsın.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 03 Ocak 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bi de bilgisayara bakmak koca gün d.t üstünde otursanız bile öyle bir yoruyor ki insanı... Bi gün bilge az bak, uykunu daha iyi almış bir biçimde kalk... Tabi erken de yat, arkadaş doru söylemiş... Garanti... :D[signature][hline]İMZAM: :) pati izi :)
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 @Mum_Chamber:+1 [Bu mesaj Selamon tarafından 03 Ocak 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ya şu final döneminde az uyku ile en yüksek randımanı nasıl alabilirim ?? [Höh be dediğimi ben bile anlamadım:lol:] Bilen birileri var mı ?[signature][hline]Bonzi
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 doktora gözük bi[signature][hline]Lathor Wyrm :)
geffen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 süt iç.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mayh3em! Çocuu öldürecen mi sen?! Ne ataraxı! Sen onun yan etkilerini okudun mu hiç? Bir arkadaşım kullandı, beyin sinyalleri bozuldu adamın... Tı! Sakın haaa! Bu Mayh3em fazla yaşamaz yarabbim!!! Bir el atıver olaya... :D[signature][hline]İMZAM: :) pati izi :)
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 erken yatamam ders calismam lazim[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 mum'ın dediğini yap. düzenli uyu yapabildiğin kadar. bak mesela bana, günde 4-5 saat uyuyorum, nasıl dinç ve enerj.. *!horlamasıyla uyanır* evet, evet, şart düzenli uyku. kuu.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Deep-Night kaçta yatıp kaçta kalktıgını bi söylermisin? ona göre bişiler yazacam.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Haftaici kacta yattıgım pek belli olmuyor acikcasi ama 11 diyelim ortalama 6 da kalkıyorum ölü gibi kalkıyorum 1 saat daha uyumak icin herseyimi veririm yani. Fakat haftasonları 8 de kalkıyorum bomba gibi oluyorum[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sabah kalkınca bir bardak kahve iç.[sütsüz olsun şekerde koymasan iyi olur][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 aynı sorun bende var....hafta sonlar 2 ye 3 e kadar ayakta durduğum oluyo(en erken gece 12 de yatıyorum..) sabah 7 buçuk sularında zımba gibi kalkıyorum... ama hafta içi saat 11 (en geç) yatmama rağmen 8 de kalkamıyorum...her gün servise ucu ucuna gidiyorum... off psikolojik bişimi acep okula gitmek istemediğim için felan..[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir...
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Türkiye'de her yüz kişiden 90'ı hayatında bir dönem uykusuzluk problemiyle karşılaşıyor. Eğer sabahları dinç kalkamıyor ve uykuya dalmakta zorluk çekiyorsanız sizin de bir uyku sorununuz var demektir. Siz de "bugün yine uykumu alamadım", "akşam olsa da yatsam" ya da "hiç uyuyamıyorum" diye yakınanlardansanız üzülmeyin, toplumda her 100 kişiden 90'ı aynı dertten muzdarip... İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Uyku Laboratuvarı Sorumlusu Prof. Dr. Hakan Kaynak, psikolojik ve fizyolojik olmak üzere birçok sebebi olan hastalık olarak tanımladığı uykusuzluğun sebeplerinden bir kısmının da bilinmediğini söyledi. Prof. Dr. Kaynak, "Uykusuzluk toplumda herkesin yaşadığı bir problem. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de her 100 kişiden 90'ı hayatının bir döneminde uykusuzluk problemi çekiyor. Hepimiz birçok nedenle uykusuzluk çekebiliriz. Bazen sevindirici olaylar, bazen de üzücü olaylar insanın uykusunu kaçırabildiği gibi sürekli uyku hali de yaratabiliyor." diye konuştu. Uykusuzluk çekmede kadın ve erkekler arasında fark bulunmadığına dikkat çeken Prof. Dr. Kaynak, "Uykusuzluk en çok orta ve ileri yaşlarda görülürken, kadınlar arasında en çok evde oturanlarda rastlanıyor." dedi. Haftada 2 günden daha fazla ve 2-3 aydan daha uzun süre uykuya dalmakta ve sürdürmekte problem yaşayanlara "uykusuzluk hastası" (kronik uykusuzluk) dendiğini belirten Prof. Dr. Kaynak, uykusuzluk çekenlerin yüzde 28'ini bu grubun oluşturduğunu söyledi. Prof. Dr. Kaynak, bu durumdaki kişilerin uyku kliniğine başvurmaları gerektiğini bildirdi. AA Yani Deep-Night uyumadan önce şunu ye uyumadan önce bunu iç gibi önerilerle halledilemiyor bu sorun.ilacın hertürlüsüde zararlı. şimdi sabah kalkarken yavaş yavaş kalkmak, of biraz daha uyusam düşüncesi olmamalı. ne kadar uyku olursa olsun pat diye yataktan fırlamalı ve gidip soguk suyla yüzü yıkamalı. Hemen ardından derin derin nefes alınmalı. neşeli şeyler düşünmeli. güneş varsa güneşe bakmalı.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya şimdi bişe dicem saçma gelcek size. ama cidden böle.. ben günde sadece 2-3 saat uyuyorum.. bu maksimum 5-6 saattir yani.. ve dincim. belki zararlı bişe bu ama alıştım. erkende yatsam uyuyamıyorum artık.. genelde (kız arkla konuşmamında etkisi var tabiki..) saat 4-5'den aşağıya girmem yatağa.. en çok sabah kalkması koyuyo o kadar.. 8de talim, işe.. ama dediğim gibi alıştım resmen.. hem ünv. hayatı içinde çok iyi bir olay buna alışabilmek her ne kadar dengesiz bişede olsa. bolbol vitamin içmek gerekiyor birde. az uyuyup zinde kalabilmek için..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sabah sabah, kahve (özellikle de düzenli içildiğinde) kalbe iyi gelmez, bir bardak serin su (soğuk değil) sindirim sistemini rahatlatır. serin bir duş (yine soğuk değil) iyi gelir. halis portakal suyu süper gelir. Ek: sabah sabah rock'n'roll dev süfer gelir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 03 Ocak 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: KireiMerodii, 03 Ocak 2005 17:22 tarihinde demiş ki: Mayh3em! Çocuu öldürecen mi sen?! Ne ataraxı! Sen onun yan etkilerini okudun mu hiç? Bir arkadaşım kullandı, beyin sinyalleri bozuldu adamın... Tı! Sakın haaa! Bu Mayh3em fazla yaşamaz yarabbim!!! Bir el atıver olaya... :D eahea ben atarax kullanıyorum normal ölçeğin 2katı halde hemde:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bide ortaokuldan beri uyumakta zorlanıyorum yani uyuyamıyorum o günlerden beri sabahları kalkamıyorum BİDE NİYE YAPAMIYON DERSLERDE UYUYON UYANLAN UYKUCU EGHEH UYKUCU diyolar ulan eşşoleşşek *içimden* kafana edem evde uyuyosun 12 saat burada beni raat bırakmıyosun uyuyamıyorum diyorum ya hastalık gibi bişi diyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 aha çıktı işin nedeni :D (takılıyorum yanlış anlama) Kahveyi bir türlü sevemedim ben. Kokusu çok hoşuma gidiyor ama tadı :( Uyanmak dinçleşmek bir problem herkesde kahve diyor. Su olsa su da aç karna fena oturuo be :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 %90 ında var bu insanların normal bişi. chemical; edit : ekleme yapsana be yaw.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ne ekleme yapamki fistan 90 denilen gece 1 de uyuyup sabah uyanırken ya 5 dk daaa yaaaaaa yapanlara sorunca "AY HİÇ UYUYAMIYOR00M BEN YAAA!" diyodur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Fistan, 03 Ocak 2005 18:59 tarihinde demiş ki: %90 ında var bu insanların normal bişi. chemical; edit : ekleme yapsana be yaw. bana mı dedin? bana dediysen nasıl millet keyifle içiyor yahu?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Öne çıkan mesajlar