Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

jacabo said:

lan yine 50 yerden iş görüşmesine çağırıyorlar

1 senedir değiştiremedim işi

bunlarda olmazsa şirketten emekli olana kadar ayrılmayacağım

birini beğen be adam!

demio mu kimse sana

abi begendiklerimde de garson boy muamelesi goruyorum
neyse bugün 1 30 ve 3 olmak üzere 2 tane gorusmem var
yıllık ızinleri görüşmelerle yedik

şans dileyin
Sosyal ağlarda paylaş

Allah'ın bile boş verdiği bir yerde tarlası var hırtın, verdiğim değeri beğenmiyor götüm. Keşke daha düşük verseymişim iyilik yapanda suç zaten daha da yukarı yuvarlamam rakamları alamasın dümbükler.

Perşembe kafa dinlemeye kaçıyorum 2-3 gün öncesinde arayın arayacaksanız günlük, haberiniz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

minibüs yolunda ya benim ev orası da kumluk dğeildir herhalde eski yerleşim yeri be abi. hatta google mapliim.

https://www.google.com/maps/place/Ayd%C4%B1nlar+Sk+No:2,+Feyzullah+Mh.,+34840+Maltepe%2F%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrkiye/@40.9285903,29.1268944,17z/data=!4m2!3m1!1s0x14cac6a3538026a7:0xbaf6be4dae6dd833

tam beceremedim galiba aydınlar sokak işte
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

minibüs yolunda ya benim ev orası da kumluk dğeildir herhalde eski yerleşim yeri be abi. hatta google mapliim.

https://www.google.com/maps/place/Ayd%C4%B1nlar+Sk+No:2,+Feyzullah+Mh.,+34840+Maltepe%2F%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrkiye/@40.9285903,29.1268944,17z/data=!4m2!3m1!1s0x14cac6a3538026a7:0xbaf6be4dae6dd833

tam beceremedim galiba aydınlar sokak işte

Şunu kenara atayım da ilerde Liebe'nin adresini isteyen olursa iki dürüme veririm sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Karşıya geçtim baktım ki çok özlemişim, şöyle boğaza indim güzelce turladım. Devam edemedim aslında etmek istiyordum ama içimdeki burukluk izin vermedi hadi dön artık dedi. O değilde asıl çok istediğim hayal ettiğim yerin önünden geçtim böyle tüm pozitif enerjimi boşalttım. Hadi bakalım döner inşallah be günlük artık olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...