wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Abi çocukluğumdan beri yağ yok tuz yok bi şekerim vardı fena sarıldımdı. 8 aya yaklaştı sanırım plasebo olsun diye 1 şeker atıyordum şimdi tamamen kestim daha da mutsuzum. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 yağ ve tuz neden yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 wastyrx said: Abi çocukluğumdan beri yağ yok tuz yok bi şekerim vardı fena sarıldımdı. 8 aya yaklaştı sanırım plasebo olsun diye 1 şeker atıyordum şimdi tamamen kestim daha da mutsuzum. ^_^ sen hep mutsuzsun bebeğim, yağ ile tuz ile alakası yok ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ~ şekersiz çay mı olur, eriği de pudra şekeriyle yiyin bari efendiler. erik için tuz neyse çay için şeker o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 dedi çayı şekersiz içip gerçek tadına varamayan bir kişi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 yalnız benzetme nasıl ? çayı şekersiz için eriği pudra şekeri ile yiyin erik için tuz çay için şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ben karamet maciohotototodan aşağı içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Fistan said: yalnız benzetme nasıl ? çayı şekersiz için eriği pudra şekeri ile yiyin erik için tuz çay için şeker eriği de tuzsuz yiyorum ben mesela. çileği de pudra şekersiz yiyorum ama tarhana çorbası beyaz peynirsiz olmaz bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Dworgian said: dedi çayı şekersiz içip gerçek tadına varamayan bir kişi daha. Abi tadı kötü ki çayın :D Bildiğin şeker için içiyormuşum çayı net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 kürtler gibi 4 5 tane şeker atacaksın bir çay bardağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 http://1.bp.blogspot.com/_Nwadh6qs4v4/TLcygBk6NnI/AAAAAAAAAWQ/hqdDfr7az-I/s1600/DSCF5544.JPG sunun ufak bir parcasi ile.4-5 bardak cay icen adam gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 wastyrx said: Abi tadı kötü ki çayın :D Bildiğin şeker için içiyormuşum çayı net. ha şu farklı bişey tabii. herkes o tadı sevecek diye bişey yok. ama bir ara diyet yaparken her tür şekeri (sakız dahil) kestiğim zamanda çay ve kahveyi şekersiz içmeye alıştım, şimdi diyet yalan oldu, çikolata tatlı gırla gidio ama yok kahve ve çaya şeker koyamıyorum :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Kahveci misiniz, çaycı mısınız bir karar verin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 kermit said: kürtler gibi 4 5 tane şeker atacaksın bir çay bardağına 8 tane atıyordum ben, kürtler bana özeniyormuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ~ ironiyi bi fistan görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ~selam gizem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ~hadi bize de göster ironi neredeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Grego said: ~ ironiyi bi fistan görmüş. Oooo. Kutluyoruz ikinizi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ~ meraba burcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ~naber bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ~ bu konuları şurada işlemiştik. kalabalık yapmayım tekrardan. http://forum.paticik.com/read.php?3,7331778,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 puantiyeli günlerini özlüyorum grego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Black-ice said: puantiyeli günlerini özlüyorum grego. ~ o günleri bende özlüyorum ama kaçınılmazdı. bunun da ( ~ ) süresi bitecek yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 doktoraya dönecem sanki.. bi hocayla konuşsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 apartmanin bitisigindeki bos arazide insaat basladi. kut kut kut. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar