senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bak ona da useniyorum tony&guy i ariyim da yarin gideyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 galiba tişörtleri dalgınlıkla 60 derecede yıkadım. umarım bir şey olmamıştır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 senko said: bak ona da useniyorum tony&guy i ariyim da yarin gideyim bari DUR. Geleceğim ben yanına sonra kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Sen evlenilecek değil, eğlenilecek adamsın dediler. Ayıb ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 unutmak zor be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 wastyrx said: Bildiğin kana susamış vampir misali günlük :| Ayni ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Benim göbeğim yok, itlik serserilik peşinde de koşmuyorum sori.......,,,,,,,,,.......... Bu aralar bir bağyan arkadaşımla konuşuyorum günlük, sürekli rahatsız olduğunu unutuyorum ve işte herkesle nasıl konuşuyorsam öyle konuşuyorum falan sonra bu hatırlatmak demeyim de bişiler diyince aklıma geliyor tekerlekli sandalyede olduğu ama pek sallamıyorum galiba. İyi bir şey mi kötü bir şey mi yapmış oluyorum tam çözemedim iç çatışma yaşıyorum o yüzden aklıma gelince O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 iyisini yapıyorsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bugün lys 5'e girdim çok umutluyum. iyi bi sonuç bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ahah öğlen vakti akşam oldu yağmur yağıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kozalak said: unutmak zor be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Abi biraz büyük bi yaran olur ya kabuk bağlarken çok kaşınır sende eeh der kabuğu yırtarsın, çılgınlar gibi kaşırsın sonra yarım litre kan akar oradan. Aynen böyle günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 günlük çok garip bir yere düştüm. sanayi devrimi öncesi almanyada gibiyiz. hiç alışamadım yea napıcaz böyle. hiç anlamadığım işler. bi nane yedik ama iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim. hayırlısı işallah be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 köye gitmek benim neyime yahu, burnumu bile elime aldım. ehu şimdi farkettim bacaklarımı parçalamışım kaşımaktan, gören yanık sanıp acıyor halime sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 estetik yaptirdin di miiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bugun 10 tane atlet 22 cift corap aldim cok mutlu oldum lan, her hafta camasir makinesine gitmek zorunda kaliyordum bu yuzden simdi ayda 1 yikasam yetecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ben de çorap ve DON almıştım geçenlerde gerçekten insan mutlu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 benim de çorap ve bir kaç tane daha tişört almam gerekiyor :( sivil kıyafetle çalışınca da böyle bi bela var yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bugün günlerden çarşamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Bugün günlerden megadeath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Ins olur dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Yaa group questini nasıl kaçırmışım. Halbu ki elimde şu ara fazla gelen bir kız stoğu vardı 0ne'a bağışayıp Xp'leri ben kazanabilirdim... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 günlük bana koreli bi kız versene bi bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 sorarlarsa kuzenim yapmış derim lan nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 dünya nüfusu bu şekilde artmaya devam ederse, 100-150 sene içinde kendimizi yok edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar