Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Canım çok sıkkın 5 gündür. Ama kimseye anlatamıyorum derdimi. Beynimin dudaklarıma gönderdiği sinyal çalışmıyor. "There is always hope" diyerek bağırmak istiyorum.

Evet evet bu düşünceler hakkında bir konu açacağım sanırım.
Mesaj tarihi:
khazadum said:

Canım çok sıkkın 5 gündür. Ama kimseye anlatamıyorum derdimi. Beynimin dudaklarıma gönderdiği sinyal çalışmıyor. "There is always hope" diyerek bağırmak istiyorum.

Evet evet bu düşünceler hakkında bir konu açacağım sanırım.

anlat panpa
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

vay arkadaş. bana şubat başı gelip biri hayatımın bu kadar değişeceğini anlatsa, "gece üstün açık mı uyudun?" diye sorardım. peh peh

özelden özet kardes merak ettim.
Mesaj tarihi:
Rusya hep fakir, Estonya, Letonya etc.. hep Rus dolu, onlar da fakir. Cebine bakiyorlar surekli. Isvec falan daha iyi. Hem maddi durumlar iyi hem de guzeller.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Sorma sütdilimini yarım bırakmıştım, dolaba kaldırıp senin için saklıcam, bir sonraki gelişinde yersin dedi. Artık dalgamı geçti haha hostes bu aradasdafasd

bi dahaki gelişimde süt dilimiyle yetinmem *kıps* deseydin.
Mesaj tarihi:
Teksas arkadaş, teksas.

Adamın canı sıkılıyor, makine yumrukluyor. Yumruklamasını geçtim, yumruk attığı yerin arkasında kablo çıkıyor ve makine o kablo yüzünden 1 gün çalışmıyor, çıkan kablo bulunamadığı için. Yumruk atıyosun da düzgün yere at pezo.

IT de öyle yerlere kamera koymuş ki olay yerini gören 1 kamera var, onu da utanmasalar başka şehire koyacaklarmış, gözükmüyor ulan.

Yarın bütün kameraların yerlerini değiştirteyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...