khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Canım çok sıkkın 5 gündür. Ama kimseye anlatamıyorum derdimi. Beynimin dudaklarıma gönderdiği sinyal çalışmıyor. "There is always hope" diyerek bağırmak istiyorum. Evet evet bu düşünceler hakkında bir konu açacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 there is always hope diye bağırmak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 dayyyuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 khazadum said: Canım çok sıkkın 5 gündür. Ama kimseye anlatamıyorum derdimi. Beynimin dudaklarıma gönderdiği sinyal çalışmıyor. "There is always hope" diyerek bağırmak istiyorum. Evet evet bu düşünceler hakkında bir konu açacağım sanırım. anlat panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 hayatımın en salak mailini attım ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 uyutmuyan sıcaklar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 hava seyks kokuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Estonya'daki hava durumuna bak: Cuma, Cumartesi,Pazar 30 derece Pazartesi 27 derece Sali 11 derece Carsamba 8 derece . 7 derece . silkerim boyle ulkeyi.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 estonyadayım. kızlar cok guzel. hava soguk oldugunda ulkedeki kızları silkerek ısınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 estonya 10 numara. letonyaya karsida bos degilim. ama favorim rusya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 vay arkadaş. bana şubat başı gelip biri hayatımın bu kadar değişeceğini anlatsa, "gece üstün açık mı uyudun?" diye sorardım. peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Dworgian said: vay arkadaş. bana şubat başı gelip biri hayatımın bu kadar değişeceğini anlatsa, "gece üstün açık mı uyudun?" diye sorardım. peh peh özelden özet kardes merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 offf sıkıldım ya. Bu gün bitmeyecek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Rusya hep fakir, Estonya, Letonya etc.. hep Rus dolu, onlar da fakir. Cebine bakiyorlar surekli. Isvec falan daha iyi. Hem maddi durumlar iyi hem de guzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=DiYFf25rpBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ya gunluk kiz beni evine kahve icmeye cagirdi, kahveyi icip geri dondum *-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ohaha yazık olmuş :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Sorma sütdilimini yarım bırakmıştım, dolaba kaldırıp senin için saklıcam, bir sonraki gelişinde yersin dedi. Artık dalgamı geçti haha hostes bu aradasdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Bugun hava 8 derece gunluk, yaz geldi diye kisliklari da kaldirmistim. Hafta sonu 30 derece bugun 8 derece. Sabir tasi olsa catlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Lord_Argos said: Sorma sütdilimini yarım bırakmıştım, dolaba kaldırıp senin için saklıcam, bir sonraki gelişinde yersin dedi. Artık dalgamı geçti haha hostes bu aradasdafasd bi dahaki gelişimde süt dilimiyle yetinmem *kıps* deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Teksas arkadaş, teksas. Adamın canı sıkılıyor, makine yumrukluyor. Yumruklamasını geçtim, yumruk attığı yerin arkasında kablo çıkıyor ve makine o kablo yüzünden 1 gün çalışmıyor, çıkan kablo bulunamadığı için. Yumruk atıyosun da düzgün yere at pezo. IT de öyle yerlere kamera koymuş ki olay yerini gören 1 kamera var, onu da utanmasalar başka şehire koyacaklarmış, gözükmüyor ulan. Yarın bütün kameraların yerlerini değiştirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Lan ne kadar saçma geçiyor hayat..gidem köyden kız alayım da dertsiz başıma dert açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 köyden alcağın kız dert getirmez gidicen özel ünivde tikky bulcaksın, mümkünse eski sevgili problemli. o zaman dert üstüne dert alırsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 kadıköyden bul, baya dertli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 senko said: köyden alcağın kız dert getirmez hahahaha r u shure? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar