Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bugun gazetede okudum ama hangı gazeteydı bılmıyorum abı uzuldum yahu :([hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 hareketlerine dikkat etseydi biraz[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Birinci çinko fenere ikicincisi cimboma tombalada ermana helal olsun nouma... Bende bırakıyorum futbolu dayanmaıııcam :( Ulan pascal mok vardı itoğlu it evde karıştırsan nolur şerefsiz üzdün lan bizi :cry:[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 pascal kral adamdı oyle sansasyonel adam bir daha gelmez Beşiktaş'a ve Türkiye'ye... gene de helal olsun o adama[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 nihayet[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bu adam yakında dıscoda acar[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yazık ya. neyse artık yapacak birşey yok türkiye gibi bir ülekeye gelmekle hata etti aslında o kadar ülke varken bu kadar geri kafalı ülkeye gelinir mi ya yok elini şprtuna sokmuş yok şu yok bu.[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Olm Gallardo, gol sevincinde takım arkadaşının S.kini ısırdı da bişey olmadı adama...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: karpuz, 03 June 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Olm Gallardo, gol sevincinde takım arkadaşının S.kini ısırdı da bişey olmadı adama...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: karpuz, 03 June 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Olm Gallardo, gol sevincinde takım arkadaşının S.kini ısırdı da bişey olmadı adama...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! O onun eşşekliği[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: karpuz, 03 June 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Olm Gallardo, gol sevincinde takım arkadaşının S.kini ısırdı da bişey olmadı adama...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Yahu arkadaslar bazı seylerınde bır sınırı var, noumaya verılen ceza bızım gerı kafalı oldugumuzu gostermez.Cok yerınde bır karar.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: karpuz, 03 June 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Olm Gallardo, gol sevincinde takım arkadaşının S.kini ısırdı da bişey olmadı adama...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Bugun okudugum gazetenın bırınde lucescu demıskı nouma o hareketı baska bı yerde yapsaydı bu kadar ceza almaz dedı yanu turkun orf ve adetlerı sen burda bı futbolcunun bırının kıcını ısırcagını dusune bılıyonmu?[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hala olayı türk örf ve adetleriyle bağdaştırıyosunuz ya... beşiktaş yönetiminin işine gelseydi nouma hala takımdaydı... yoksa eski bjk yönetimleri değil ama şimdiki yönetimin pek de iplediğini sanmıyorum Türk örf ve adetlerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yönetimin iplemediğini biz de biliyoruz yönetimin yollamasının nedeni bütün türkiyenin tepki vermesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Nouma su an gonderılmeseydı ben sıze acık soyleyım,bjk ruyasında gorurdu sampıyonlugu.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Türk, örf ve adetlerinde affetmek erdemdir! Simof sende hemen salladın he. Ne alakası var noumayla şampiyonluğun?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bence var,dusun meclısden bıle tepkı geldı,ve bjk yonetımı bu olayı gormemezlkden gelseydı,bence federasyon,tum turk halkı(bjk lıler harıc) bunun altında kalmaz ve fenere yapılan kırlı oyunlar sızede yapılır,sampıyonluk baska bahara kalırdı.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 nouma gıtmeseydı gercekten sampıyonluk gelmeye bılırdı sımof dogru soylemıs turk orf ve adetlerı butun gazetelerde baslık atılırdı kendılerı bıle haberdar olmayan gazetecı kesın bjknın ustune cok gelırlerdı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar