Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 dün yine Beşiktaşın hakkı yendi, benim tepkim bunadır
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hırsız ünala soyleyinde çileği filan bosversin melonun aşılarını yenilesin, kudurabilir allah korusun.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ya ne bölgesi bi dükkan oradaki sadece, ki karşıda çıkıldı bunu açmayın buraya diye ve Bağdat-Kadıköy zaten Fenerbahçenin semtidir. Öyle ultraslandan koruma falan olsa kan çıkardı orada, iki tinerci grubu birbirini keserdi.karsi ciktiniz diye yapilanlar hakli zaten, kan ciksaydi da gobek atardin eminim. senin gibiler zaten bunlari yapan hep.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 "Tatar Ramazan" said: lan olm iti kopuğu tinercisi onu yapan zaten, yok dükkanı gsliler korusaydı yok polis ordu yığsaydı. ya bırakın cana geleceğine mala gelsin kaç para lan ordaki 3 tane forma, öder Aziz başkan sdf!!1 ne it kopuğu, bahçeşehirli, aydın üniversiteli tipler var. cadde tayfasından kızlı erkekli grup. ülkenin aydınlık, üniversiteli gençliği. https://twitter.com/inandkbzszlere bu hesaptan ifşaları görebilirsiniz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 DoruK said: "Tatar Ramazan" said: Ya ne bölgesi bi dükkan oradaki sadece, ki karşıda çıkıldı bunu açmayın buraya diye ve Bağdat-Kadıköy zaten Fenerbahçenin semtidir. Öyle ultraslandan koruma falan olsa kan çıkardı orada, iki tinerci grubu birbirini keserdi.karsi ciktiniz diye yapilanlar hakli zaten, kan ciksaydi da gobek atardin eminim. senin gibiler zaten bunlari yapan hep. he oldboyum he tabi tabi
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 fenerle futbolla alakam yok ama dün kadıköydeydim bayaa eğlendik gs'ye küfürler fln ettim milletle (:D
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bir de her muhabbette zılgıtı yedikten sonra ama ben seninle muhatap olmak istemiyoırum, lutfen yazma bna :( diyip yeri geldiginde oyle kimsenin seni kale almadigi bolume oturdugun yerden doruk zaten yeaaa yazmalar, yillarin butthurti ile alakali alakasiz oturup her mesaja 10 paragraf sikayet yazmalar, isin gucun yok nasi olsa ama senin adina uzuluyorum tatar. get a life butonu lazim sana. biz en ufak tahammul edemediginiz bir sey yazinca troll oluyor, geciniz bunlari. adam gibi kutlayin biz de tebrik edelim, hadi saglicakla.
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Oradaki bütün dükkanlarda kamera görüntüleri de var zaten. Bir Fenerbahçeli olarak o dükkana zarar veren herkes umarım en ağır şekilde cezalandırılır. İnsanlık değil çünkü bu, iyi ki dükkan da çalışan kimse yok o sırada, olsa heralde onlarıda diri diri yakacaklardı. 19.kez şampiyon oluyorsun, öğren artık sevinmeyi. Neyimiz doğru ki. :/ Biyik said: "Tatar Ramazan" said: lan olm iti kopuğu tinercisi onu yapan zaten, yok dükkanı gsliler korusaydı yok polis ordu yığsaydı. ya bırakın cana geleceğine mala gelsin kaç para lan ordaki 3 tane forma, öder Aziz başkan sdf!!1 ne it kopuğu, bahçeşehirli, aydın üniversiteli tipler var. cadde tayfasından kızlı erkekli grup. ülkenin aydınlık, üniversiteli gençliği. https://twitter.com/inandkbzszlere bu hesaptan ifşaları görebilirsiniz.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Dükkana taş atmayı filan hadi biraz normalleştirdim de kafada, içerideki ürünleri alıp dışarıda yakmak filan harbi yabanilik. Bu arada arka sayfalarda biri Fenerbahçe çok rahat şampiyon oldu o yüzden kasmadı. Şamp.Ligi'nde oynayıp kendimizi sınasaydık filan. Aman diyim bu oyunla haşat ederlerdi.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 DoruK said: bir de her muhabbette zılgıtı yedikten sonra ama ben seninle muhatap olmak istemiyoırum, lutfen yazma bna :( diyip yeri geldiginde oyle kimsenin seni kale almadigi bolume oturdugun yerden doruk zaten yeaaa yazmalar, yillarin butthurti ile alakali alakasiz oturup her mesaja 10 paragraf sikayet yazmalar, isin gucun yok nasi olsa ama senin adina uzuluyorum tatar. get a life butonu lazim sana. biz en ufak tahammul edemediginiz bir sey yazinca troll oluyor, geciniz bunlari. adam gibi kutlayin biz de tebrik edelim, hadi saglicakla. Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye. Al bak daha bu foruma ilk başladığından beri senin olayın bu "etrafına saldırmak", sen kimseye laf edebilecek kalibrede biri değilsin, zılgıtmış hadi canım hadi; DoruK said: yok yere kavga çıkarma eğilimli hareketlerini devam ettirme düşüncesine girersen bu uyarıyı hatırla bir düşün.(evet düşünerek yazalım kampanyası!)/Nukem [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 03 Kasım 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] http://forum.paticik.com/read.php?32,642447,642449#msg-642449
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 anladığım kadarıyla ordaki gsstore parasını sigortadan kazanıyo zaten sdlkmsdb
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 canim benim ya, nasi bi butthurt ise gitmis 2004teki mesajlarimi falan okumus. kendimi super kahramanmis da clumsy evil rival edinmisim gibi hissettim bir an hosuma gitti. sen biraz daha background arastirmasi yap tatarcim, bos kalan zamaninda da dukkan yagmalar polis arabasi yakarsin. tatar haric tum fenerlilerin sampiyonlugunu kutlarim safsd
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 DoruK said: kendimi super kahramanmis da clumsy evil rival edinmisim gibi hissettim hgsgfdhghgfdgh
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 fenerbahçe mükemmel bir takım ya küllerimizden doğup tekrar şampiyon olduk. efsane geri döndü ;)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 DoruK said: tatar haric tum fenerlilerin sampiyonlugunu kutlarim safsd yok be olm zaten şimdi okumadım sdf kaç sene önce merak edip bakmıştım bu tip neymiş böyle diye, biliyordum zaten sinirli atarlı holigan bişey olduğunu neyse ya kimlen muhatap oluyorum lol
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Cons said: anladığım kadarıyla ordaki gsstore parasını sigortadan kazanıyo zaten sdlkmsdb AHAHAHAHAHAH guldurdun şempatik.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Unal artik cileklerle pasta felan yapar
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 valla sevinmedim bile. ne dandik sampiyonluk lan bu? ligde rakip yok resmen, bundan sonra ingiltereye tasinip orada oynayalim. gs ile bjk de kendi seviyelerindeki romen ligine gitsinler.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10322779_708596255865555_1348865201469264154_n.jpg asfasdfasdfaf şaklaban herif
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ingiltere'de olsanız bu sezonu championship'de geçirmiştiniz.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 niye bu sezonu geçiriyoruz, şikeyi 2010-11'de yaptık. 11-12 sezonunu geçirmiştik. şimdi tekrar premier division'daydık.
Öne çıkan mesajlar