Ren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 şu ve şu var. yıllardır varlar yani amfi gıcır, gitar da kılıfına koymadım hiç durdu o da tozlu gıcır. elden çıkarıp piyano alayım diyom. alsam mı lan. alınır di mi. gitar 450ye gitse, hadi amfi de 450ye gitsin. 100 de ben koyarım. olur di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 gitar 300 amfi 250 300 e satarsın anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 olm cidden 300 350 civarı falan lan. hatta forumda 250ye satıp geçen bile varmış tatava yapmamış. dolar bi 2. elcilere artmıyor zaten tremolosunu satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 O fiyata piyano alinmaz. Guzelinden bi midi klavye al rolandin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 satma ileride artıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 piano için multiplayerpiano yeter ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 3500 den aşağıya adam gibi piano yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ya f*** this s*** zaten amarigada 560$ olan alet bursada 676 € midi klavye de istemiyom, şimdi multiplayer piano var diye mantıklı geliyo ama o gg olursa bilgisayar çöp benim. ne çok da türü varmış arkadaş. bakınıyom bakalım. olm rolandlar falan 1+ k aşkı memnu muyum lan ben. bi düşüneyim ben mesela şöyle 1k altı iki yamaha org var ama mesela şöyle de bişey var pille çalışıyor lan sadece gitarı satarım amfiye falan bağlarım yok kgarışştı karıştı yapma yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 bu adam kırdı beni http://www.youtube.com/watch?v=9oveIhMS_KI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 midi klavye yerine org alan bir insanın akpye oy atmamasi icin hicbir sebep yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 abi midikeyboard alıp 11.6 inchlik netbookumsu laptopa mı bağlayayım. ki minimum 400 zaten. üstüne 300 daha veriri yamaha n11 alırım midi in,out var. speaker var. tak pili çalışsın. kullanmayacağım efektli midikeyboardı ne yapayım abi. bu söylediklerim AMA YAMAHA YOL YAPTI gibi mi gözüktü ssdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar