uncla Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 benim kanaatimce kimse haketmedi febeden[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 31 Aralık 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 somebody takım 12 kişi olmuş. taraftarı falan mı kattın yoksa :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Roberto ve CarLos bi kişi değiL mi :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 rustu cihan song tomas umit ozat gokdeniz aurelio alex tuncay fatih tekke nobre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ahaha tunch robeto carlosu iki mi saydın. :D[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 rüştü cihan song tomas i.üzülmez sabri aurelio alex hasan şaş necati nobre bana görede kadro böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Fistan, 31 Aralık 2004 13:12 tarihinde demiş ki: ahaha tunch robeto carlosu iki mi saydın. :D iyiki Figonun tam adını yazmamış , yoksa onu da 4 kişi sayacaktı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 patos seninkide sadece fb olmuş.birtek tomas var oda bizden sayılır :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 sebeplerini soliim :) rustuden iyi kaleci oldugunu sanmiorum. turkiyede sag bek bir onder var o da oynadigi maclarda cok iyiydi bana gore. servetin yerine songu yazicaktim, sonradan vazgectim servete guveniorum :) tomastan iyi defans oyuncusu gelmedi su ana kadar. yine turkiyede sol bek yok, ibrahim uzulmezi futbolcudan saymiorum ben, burada da en iyi performans umit ozat bence. ortasahayi bir butun olarak dusundum, bunlardan iyi orta saha organizasyonu yapacak goremedim. oyun kurucu turkiyede alexten baska yok, olsa bile ondan iyisi yok. santrafor olarak nobrenin eline kimse su dokemez. :)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bide en buyuk fenerbahce yazsaymissin iyi giderdi patos :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 servet :) aLex :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) P.S : yine aLınmayacağını üzüLmeyeceğini biLsem bu isimLer için detayLı anaLizLerimi söyLerdim ama yıLbaşı üstü beLki susmak daha iyi[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yazmaya gerek var mi Apex :p saka bi yana, bu sezon diger takimlarin maclarini yeterince izlemedim o yuzden bole oldu heh, senin kurdugun takiminda sezon basinda hic iyi oynamayan 5er 6sar yiyen 5 forvetli fenerden farki yok :p mavecim, hakaret etmedigin surece kapimiz her zaman acik..[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ehue takimi kurduktan sonra altina not yazicaktim hoca olsam boyle cikmam diye ben mevkiilere gore en iyileri yazdim kendimce yoksa dedigin gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 dünyadakini yazıyomuyuz şimdi bu topice onu söleyin tutamıyom kendimi.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 merakla beklioruz fis tan :)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Buffon Turhan - Cannavaro - Lucio - Carlos Press - Vieira - Necdet - Giggs Henry - Ronaldinho ------- kusra bakmayın ortasahayı pek iyi kuramadım sanırım şu anki kafamla. daha sonra daha iyi bir kadro çıkarırım.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 KRALJ Ferdinand Riise Cannavaro Nedved Lampard Robben Baros Ronaldinho Henry Adriano[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Mave, 31 Aralık 2004 13:46 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 31 Aralık 2004 13:12 tarihinde demiş ki: ahaha tunch robeto carlosu iki mi saydın. :D iyiki Figonun tam adını yazmamış , yoksa onu da 4 kişi sayacaktı :) uykulu uykulu mesaj yazıyorum geçin dalganızı bakalım :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 doruk takımına medyadanda bi adam almış sırtı yere gelmez (bkz: press) [Bu mesaj forgiver tarafından 31 Aralık 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Doruk Turhan kim lo fb'nin çaycısımı ahuhauha: Robert Pires'le Thuram yazmak istedin heralde. :D[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 heheheh =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Cech Thuram Terry Nesta Riise Figo Stankovic Nedved Duff Ronaldinho Shevchenko[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: -DoruK-, 31 Aralık 2004 16:09 tarihinde demiş ki: Buffon Turhan - Cannavaro - Lucio - Carlos Press - Vieira - Necdet - Giggs Henry - Ronaldinho ------- kusra bakmayın ortasahayı pek iyi kuramadım sanırım şu anki kafamla. daha sonra daha iyi bir kadro çıkarırım. Turhan la Necdet..vayy bilmedigimiz turk yetenekler war demek ki:)bi de press ne yaw??pires olmasın sakın[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 abi necdet i görmemişim ben ya ahaha yarıldım adam geyiğine yazmış bende farklı anladım afedersin ya ahhaha[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Buffon Cafu - Ferdi - Nesta - Ashle Cole Lumberk(:)) - Viera - Lampart - Robben Adriano - Henry bi turlu guzel sag acik gelmio aklima, Robben saga , robben in yerine sola da vicente de olur.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar