Seperate Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Merhaba arkadaşlar, osmanbey,feriköy taraflarında oturmaktayım, normalde hem yakın hem de en düzgünü o diye elysium'a gidiyordum, ancak 2012 kasımda 1500 lira verdiğim üyeliğe şimdi 2000 lira çekiyorlar.Olay tamamen yürüme mesafesi ve duş olmasıydı, ancak 2000 lira verecek olsam her yere kayıt olurum diye düşünüp vurdum kapıyı çıktım.Bir de hiç pazarlık yapma imkanı vermemesine rağmen bu fiyatı herkese vermiyoruz diyor utanmadan haha Metro hattına yakınım, zaten elysium'a da giderken nerdeyse metroya ulaşıyordum ancak gözüm de almıyor, çok fazla kriterim yok ama duş şart, ee haliyle kıçı kırık duş belli başlı spor salonlarına yönlendiriyor, bana bir akıl verin ne yapayım ne edeyim? oha amma uzun yazdım istemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 esportodan fiyat al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 beyaz yakalıysan mac'e bak, şirket anlaşmaları oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ama bence abide-i hurriyet ile ergenekon caddesinin kesiştiği yerdeki salona git. tam bir apaçi yuvası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 solukbenizliyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Karısı kızı bol neresi varsa oraya git, ekstra motivasyon kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 valla olay tamamen duş ve ortam meselesi yoksa spor salonu kaynıyor hatta mahalle arası olup fena olmayan yerler de var ama sporu yaptıktan sonra işe,okula gitmem gerek, tekrar eve dönmem imkansız ama metro hattını kullanıp spora yardırmayı da götüm yemiyor bir süre sonra gitmem diye, bilemedim emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Cevahirin hemen yanındaki gökdelenlerden birinde var aradığın, ben de benzeri bir yer bakınıyorum ve gayet uygun gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Hangisi o? Sports international falan mı ? Trumptaki mi yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 spor salonunda duş kemsiyor beni ya bi de evde yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 güncelleme ,sports international a kayıt oldum,bir süre gideyim iyi kötü bilgilendirme yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Sports international tam cevahir yanı sanırım. Gidenler fena değil demişti orada başka biliyorsanız yazın ben de bakınıyorum:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 trump towers jatomi iyi diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ben metrocitydeki essportoya gidip fiyat almıştım. 2600tl fiyat çektiler 12 aylık + 3 ay hediye. parayı da en fazla 7 ye bölüyor. zorlasan 2400 e iner anca fiyatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 elma said: trump towers jatomi iyi diyolar? jatomiler nasıl cidden, giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 fulya tarafinda oturan varsa acibadem sports acildi yakin zamanda. adamlarda sadece havuz yok, ciddi kompleks yapmislar, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 jatomiler icine akasyayi da ekleyeyim, nasildir 3k tl bayacak kadar gozumu kararttim ama civarda baska varsa o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ben mecidiyeköy sports internatonaldan memnun kalmamıştım pek… akasya jatomiyi övüyolar baya, avm içerisindeki jatomilerde ise genelde izdiham oluyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 eksi sozlukte de itin poposuna sokmuslar da neyse cok sosyetik, haremlik selamlik olabilir orada >:( diyenler oldu, lol wut dedim ama ikilemde kaldim simdi yenisahra'da spora club var bir de, orayi hic duyan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 spora iyidir iyi hocalarına denk geldim. bizzat bilgisini ben test ettim. bitanesi incline göğsün açısın değiştir bana dedi gerçi hayırıdr birae dicektim de yine de doğru bişey dediği içn ses etmedim. tesis olarak da çok iyi sporaya giderseniz memnun kalırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar