BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 19 Haziran - Travis 20 Haziran - Bob Dylan 24 Haziran - Pixies Bob Dylan'ın fiyatları uçuk. Travis ve Pixies sahne önü olmayan normal bilet 100 TL. Edit: tarihler baya kötüymüş aslında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 abi travis konseri perşembe günü. nasıl berbat bir gündür o ya. haftasonu olsa kesin giderdim travis e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bob Dylan'a Prag'da gidicem, fiyatlar yarı yarıya gibi orada lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 reis de ses kalmadı ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Dün Travis'e kim gitti, kim gitmedi bilmiyorum da Black Box mekan olarak 10 numara olmuş gibi. Metro'dan İTÜ durağından indiğinizde ring servisleri sizi mekana ücretsiz götürüyor. Çıkışta da metroya bırakıyor. Konser başlama saati de ona göre ayarlanıyor. Dün Travis 21:40 gibi çıktı sahneye. Haliyle metroya yetişmiş olduk. Giriş çıkışlarda rahat, içerisi de ferah. Ses ve görüntü sistemleri çok başarılı. Tek sorun cep telefonunun çekmemesi. Zaten cep tellerinizi kapatın diye anons yapıldı, baya komikti. Fakat telefonların çekmesi lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 sigara içilen alanda telefon çekiyor en azından, bende travis için ordaydım. konser çok iyidi mekan çok çok iyi, şu ana kadar gördüğüm en güzel konser alanı, oradaki her konsere gidilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar