Shean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Şimdi uzun zamandır kedi/köpek sahibi olmak istiyordum. Küçükkende herhangi bir evcil hayvan sahibi olmadığım için inanılmaz derecede ukte kaldı içimde. Yarın arkadaşımın komşusunun yavrularından bir dişi kedi alıcam. Adetti evdeki kedi ekipmanları falan biliyorum bu tür şeyleri. Tek bilmediğim şey aşılar. Hangi aşıları yaptırmam gerekli? Nerede yaptırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 aşırıları kendin yapmayı planlamıyorsan sana veteriner söyleyecektir hangilerini yaptırman gerektiğini ve hangi aralıklarla tekrar edeceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 peki bu aşıların fiyatları ne kadardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 yine veterinerin yardımcı olacağı bir konu yaptırmadan önce sorarsın ne, ne kadar diye. senin dikkat etmen gereken şey doğru bir veteriner bulman, güvenebileceğin biri. bu sorularının yanıtını aramak yerine bulunduğun bölgede güvenilir bir veteriner aramanı ve bulmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 resmini koysana bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 yarın aldığımda koyucam resmini. gerçekten çok tatlı birşey kerata ya. ben de şimdi veteriner aramaya çıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 adama ortalama birşeyler söyleyebilirsiniz, net rakam yerine 1 yılda olacagı asılar masrafı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 bu aşı fiyatları sabit mi bu arada? ben ondan bile emin değilim hiç dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Yaklaşık 200 tutar desem nolcak demesem nolcak... Nerede oturuyorsun, ona göre bildiğimiz veteriner varsa önerelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 resmini koysana bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 yıl boyunca 350 lira tutuyormuş. ilk yaptıracağımız aşı kist-parazit aşısı. 60-65 lira civarında iki aşı vuruyorlar. bu insan sağlığı için insana bir virüs geçirmesin diye. sonraki aşılar hep kedi sağlığı için olacakmış. 30-50 lira arası değişiyor tek aşılar. ilk aşıyı vurdurmak için para falan halledilir. hatta sene boyunca aslında çok makul bi' miktar 350 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 benim kedide doğurcak bugün yarın sahiplenmek isteyen olursa öm 2 ay sonra teslim anne baba resimleri patipet albümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 kedi çok tatlı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 çok tatlı allah bağışlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 eyvallah hocam. ya bir an altıma sıçırttı kedi yatağın altına girdi. göt kadar yer. geri çıkmasınıda bildi bi' süre sonra ama dpgj odayı keşfetmesine izin veriyorum tek başına. ben yaklaşınca keşfedemiyor, rahat edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yatağın altına girince altına sıçıyosan maceralı bi hayata hazır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Adam o kadar sevinmiş ki elleri titriyor fotoğraf çekerken heyecandan. Yavru kedi ne güzel şeydir ya. :) Şu anda yalnız olmasam alacağım 1 tane. İşteyken çok sıkılır hayvan, acıkır susar diye alamıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 abi ben elime aldım ilk kediyi titriyordum mutluluktan. çok mutlu oldum ben. ilk kez bir evcil hayvan vs derken çokta tatlı. tuvaleti, yemeği, suyu, yatcağı yeri vs gösterirken hep kafa sallıyordu ya gjıpsj "hmm demek öyle" der gibi of sdfpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 beraber uzun ve mutlu bir hayat yaşarsınız umarım çok tatlı gerçekten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 hayırlı uğurlu olsun. çok güzelmiş. iyi bak ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 vaperon said: Adam o kadar sevinmiş ki elleri titriyor fotoğraf çekerken heyecandan. Yavru kedi ne güzel şeydir ya. :) Şu anda yalnız olmasam alacağım 1 tane. İşteyken çok sıkılır hayvan, acıkır susar diye alamıyorum. :( 2 tane al. Sen işteyken onlar birbirini oyalar. 2 kedi bakmak 1 kedi bakmaktan daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ahaha adamin sevinci beni bile mutlu etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 adını ne koydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 kız arkadaşımında çok desteği olduğu için maddi olarak onla beraber koyalım dedik ama neko-chan geldi aklıma benim. şimdilik neko-chan adı. sabah kakasınıda yapabildi. mamada yiyor ve artık yatağa falan çıkabiliyor. baya alıştı eve. çok güzel ya çok tatlı abi. evladım gibi bakıyorum vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 kedi japon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar