Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru Kedi

Shean

Öne çıkan mesajlar

Şimdi uzun zamandır kedi/köpek sahibi olmak istiyordum. Küçükkende herhangi bir evcil hayvan sahibi olmadığım için inanılmaz derecede ukte kaldı içimde. Yarın arkadaşımın komşusunun yavrularından bir dişi kedi alıcam. Adetti evdeki kedi ekipmanları falan biliyorum bu tür şeyleri. Tek bilmediğim şey aşılar. Hangi aşıları yaptırmam gerekli? Nerede yaptırabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

yıl boyunca 350 lira tutuyormuş. ilk yaptıracağımız aşı kist-parazit aşısı. 60-65 lira civarında iki aşı vuruyorlar. bu insan sağlığı için insana bir virüs geçirmesin diye. sonraki aşılar hep kedi sağlığı için olacakmış. 30-50 lira arası değişiyor tek aşılar. ilk aşıyı vurdurmak için para falan halledilir. hatta sene boyunca aslında çok makul bi' miktar 350 lira.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben elime aldım ilk kediyi titriyordum mutluluktan. çok mutlu oldum ben. ilk kez bir evcil hayvan vs derken çokta tatlı. tuvaleti, yemeği, suyu, yatcağı yeri vs gösterirken hep kafa sallıyordu ya gjıpsj "hmm demek öyle" der gibi of sdfpg
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Adam o kadar sevinmiş ki elleri titriyor fotoğraf çekerken heyecandan. Yavru kedi ne güzel şeydir ya. :) Şu anda yalnız olmasam alacağım 1 tane. İşteyken çok sıkılır hayvan, acıkır susar diye alamıyorum. :(

2 tane al. Sen işteyken onlar birbirini oyalar. 2 kedi bakmak 1 kedi bakmaktan daha kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşımında çok desteği olduğu için maddi olarak onla beraber koyalım dedik ama neko-chan geldi aklıma benim. şimdilik neko-chan adı.

sabah kakasınıda yapabildi. mamada yiyor ve artık yatağa falan çıkabiliyor. baya alıştı eve. çok güzel ya çok tatlı abi. evladım gibi bakıyorum vallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...