Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delikanlı Vampir...

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

Neyse bari ben söyliyim beklediğim katılım olmadı bu hafta üzüyorsunuz beni :-p Delikanlı Vampirimiz çevirmekte olduğu tespihi bitirim tutuşu tabir ettiğimi tutuş ile yukarda dik kalan uç bağlaç kısmı ile vampirin kafasına akıllı ol lan lavuk diyerekten bir iki defa vurur.[hline]Thief of Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Belli olmaz her durum için senaryo üretmek lazım adam delikanlı diye tesbihide delikanlı olmak zorunda diilki belki dandiktir?[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Tesbih of vanquishing bu bi koydunmu kafada delik açar hehe[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

biz bazen saçmalıyoruz böyle
geçen gün arkadaşların balkonuna arabanın arkasından lpg deposunu söküp attım.......[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

evet:
herşeye bu kadar agresif yaklaşmamalısın

kıl olmamalı.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır espride kaçırdığım bir nokta mı var diye sordum.

yani ne biliyim delikanlı vampir ne yapar diyince
sanki hem delikanlılık hem de vampirle ilgili bir espri gelcek diye bekliyordum.
ama sadece delikanlılıkla ilgili birşey gelince pek birşey anlamadım.[hline]You want a piece of me, boy?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...