FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Ürün arkadaşımın, bana ulaşmanız yeterli. Yer kadıköy rıhtım, 400tl istiyoruz gitara. gitar Bi de bu amfi satılık, 100 tl de amfi amfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ederi mi bu değil lan gitarın bari pahalı falan deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kozmetik ve kondisyon olarak iyi durumdaysa 300 eder anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ay kıyamam ilgisizlikten ölücek çocuk sdsadf Bu arada kondisyon olarak iyi durumda olması nasıl oluyor.Paso aktif şekilde çalınmış olma durumu falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 git gel kaç yakıyor, teller ne durumda, sap atması var mı, sahibi tozunu silmiş mi, vuruk göçük var mı, bakımları tam yapılmış mı, muayyer aksamında sıkıntı var mı, kaza raporu var mı, sahnede kırılmaya çalışılıp vazgeçilme durumu olmuş mu, utanmadan bununla sahneye çıkılmış mı, herhangi bir yerinde boya var mı, hangi usta bakmış, bakımları nerede yaptırılmış, nereden çıkışlı, bu soruları sorduğumuzda ulaşacağımız sonuç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 300 liralık alet için o kadar soru sorsan üzerinde parçalardım zaten gitarı ben sahibi olsaydım sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 gitar + amfi 50 lira veririm kargo sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 flütle takas olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Eski rg lerden olsa düşünurdum de gio lar dandirik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ben bu konuyu unutmuşum tamamen. arkadaşım satmamaya karar verdi para etmediğini görünce. ilginiz için teşekkürler :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 pascalnouman said: Eski rg lerden olsa düşünurdum de gio lar dandirik be. sunu verelim sana http://forum.paticik.com/read.php?12,5483552,page=2#msg-5485285 97 model japon rg470 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 okulu bitireyim pgm alcam demişim almadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar