Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski sevgiliyle kıyaslanmak

Murray

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

olayin eski sevgiliyle kiyaslanmakla ne alakasi var ben onu anlamadim yalniz. meric gibi rebounda cikmissin, zaman olayinin neyine takildin, kiz kucagina mi atlicakti elemandan ayrilip.

Sen bilmezsin de sıkıntılı ayrılık geçiren kızların unutmak için birlikte olduğueerkek (aşık olmazsa) en verimli çağını yaşar
Sosyal ağlarda paylaş

ne terk et, ne köpeği ol.
çünkü ikisinde de yorulacaksın.

gayet makul bir sakinlikte, ama mıy mıy olmadan, her şeyi rasyonalize ederek, müstehzi bir gülümsemeyle hayatına ve ilişkine devam et. paniğe kapılmadan, sinirlenmeden, ağlamadan, zırlamadan, bağırmadan, bir centilmen gibi tüm oynadığa kartlara karşı kart oyna.

göreceksin, bir süre sonra saçmalayıp, ağlayıp, garip davranmaya başlayacak.
geri adım atma. tavrını koru.

en sonunda da zaten ya "çok sinir bozucusun" diyip gidecek. ya da "her şey iyiydi aslında neden ara verelim dedim ben de bilmiyorum yha" diyip tekrar ilişkinize devam edeceksiniz.

ama artık kadınının güvenini kazanmış, sevilen bir erkek olarak ilişkiyi sürdüreceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

kıza eski sevgili unutturmanın en iyi yöntemi kafasına başka problemler sokmak moruk.

şimdi sen kızın gözünde ceptesin.alınma gücenme olmasın.ozaman napıcaksın?kendine meriç hatun bulucaksın.karı dicekki hassiktir bunuda kaybediyorum ve kızın düşünceleri eski manitasından senin üstüne yoğunlaşacak.

ha tabi bu kız meriç olayını sende dünden razıymışsın gibi yapmıcaksın.hani elimi sallasam ellisi ona göre çok kaşınma niyetine soft biçimde sokucaksın kızın kafasına.

kızların içgüdüsel reaksiyonu abi bu.diğer kızlar nereye gidiyosa oda oraya gider.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...