Gallant Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Bobrekci olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 moriarty said: 30-35 kadının en güzel yaşları ya. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 18 - 22 veya 31-35 olcak yaş bandı. ikisi de mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 moriarty said: 30-35 kadının en güzel yaşları ya. dene şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 en cougar zamanları ya vay bee B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 4,5 yaş fazla değil de sen hakkını verebilir misin? Kadın ağlatmasın seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 O yaştaki kadını eğer yalnızsa boş geçmezsin. Ama noob gibi facebooktan ekleme, önce bi tanış. En olmadı ağzına falan vur yanlışlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 niye biz böyleyiz lan pati ahalisi olarak? Kendime de dahil üzülüyorum lan beğenmediğimiz kezban sitelerinde (kızlar/kadınlar soruyor vs.) erkeğimi nasıl çıldırtırımdan tut da,analdan oral dan geçilmezken velhasıl o kezbanlar bile bişeyleri aşmış ve düzenli ilişkileri var.. her zaman dediğim gibi ruslar iyidir iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Onlar evli, evlenmelik default türk kızı arıyorsan zaten sürüyle var. Üstüne atlarlar, birbirlerini öldürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Hani nerde, ne tarafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 33 yaşında mı wtf diyorum abi. Eğer muhabbeti iyiyse sakın kaçırma, artık devir değişti 3-5 yaşın önemi yok.22-23 yaşındaki kıza göre daha iyi vakit geçirirsin onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 29-33 bişi değil ya. da bence 24 lere bi bak derim. şurda 7 sene sonra 40. yaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ya en genetiği bozuk erkek bile +5 yaş avantajı dış görünümde leonarda di caprio gibi takılamayaksın sonuçta bu durumda baştan kabulleniyorsun yaş farkını gerçi daha genç gösteriyor değidiğim gibi 1-2 haftaya tanışma imkanım olucak ama işte vakit boşa geçiyor gibi hissediyorum bir de yaştan dolayı ben de kararsızım işte rahat da konuşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Terreddüt etme , yaşa ve gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Dün bi adamla yürürken gördüm rutin dışı Of tanışıp fb dan eklemem lazım 2 ay daha yaşlancaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Benim 40 yasinda sevgilim vardi. Benden 8 yas buyuk. Tam bir Milf. Pisman degilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar