goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ...kız istemeye gidilir mi? hayır bu değil. elektronik davul vardı arkadaşta. hiç çalmıyodu. bende de bas ve gitar var amfileriyle birlikte. dedim getir bana kuralım evde mini stüdyo dursun belki arada jam atarız zevklniriz. alet kurulu cayır cayır çalışıyor ama amfi falan yok. müzik setinin auxiliary inputuna taktım maxlayınca anca duyuluyor. onun dışında ses falan yok. illa 500 lira verip 30 wattık davul amp almak şart mı yoksa araya bi kutucuk bişi koyup müzik setinden de randıman alabilir miyim? ayda bi saat çalmayacağımız şey için salona bir cihaz daha koymak istemiyorum. + para. 100- 200 liraya televizyon anteni yükseltgeci gibi kutumsu bişi olsa hemen alırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 benim elektroniği arkadaşın eski gitar amfisine takıyoduk. gayet güzel oluyodu. eski bi bas amfisi de iş görür bence. fakat eski olsun ne olcağı belli olmaz patlar çatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi zenginiz eski eşyaları tutmuyoruz:.......... ama başkasının davuluna amfi almak için de 500 tl vermek istemiyorum. vardır elbet fikri olan. boşta amfi olsa gene rixs alırım ama o da yok. iki amfi bi ucuz müzik seti var. hifi falan s2ci bişi olsa zaten başlığı açmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Basın amfisinde başka giriş var mı? İkisini birden bağlayıp denesene bi. Bazı amfilerde oluyor play along yapılsın diye, abuse edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 MOTHER OF GOD... mantıklı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar