Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Android ve iOS'u birakip Windows Phone'a geciyorum

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

note 3 alayım diye düşünürken fiyatının 2100-2300 TL arasında olduğunu göz önüne alarak acaba note 2 mi alsam şeklinde bir soruya cevap arıyordum.çünkü note 2 fiyatı 1300 tl civarı. bu işlerden anlayan bir arkadaşım (ki kendisi daha önce note 3'ü kafama sokan arkadaş)o zaman eğer ekranın büyüklüğü ve kalemle yazı yazma özelliği önemli değil diyorsan s4 al, hem 13 mpixel kamerası var ve hem de çok kullanışlı bir telefon. iphone 5 ayarında dedi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Forumun Microsoft Evangelist'i galiba xetraynex :P

Şaka bir yana Sony Xperia Z kullanıyordum, ilk yılını doldurdu ancak bataryası gitmemeye erkenden kapanmaya başladı. Servise Turkcell üzerinden gönderdim, yedek cihaz için Android dışında Windows Phone var dediler. Sırasıyla iOS sonrada Android'e geçmiş biri olarak denemek istedim. 1 haftadır sarı renkli Nokia Lumia 820 kullanıyorum. WhatsApp sürpriz yapıp geçici olarak Mağaza'dan kalkmış ama onun dışında kullandığım popüler uygulamaları rahatlıkla buldum. Orta düzey cihaz olmasına rağmen şimdiye kadar takılma, kapanma yada göçme olmadı. Kesinlikle akıcı diğerlerinden farklı bir deneyim sunuyor. Bildirim Merkezi gibi eksiklikler var ama bir sonraki telefonum Windows Phone olabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

8.10.12393.890 geldi changelog henüz çıkmadı.

* quiet hours artık cortana'ya bağlı değilmiş.
* şurada kullanıcı yorumları var: http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-preview-updated-version-12393 bide burda: http://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/274mww/windows_phone_81_preview_updated_to_version_12393/
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
1 ay icinde ikinci windowsphone u da itelediler. Hadi hayirlisi

Yanimizda calisan arkadasin kizina karne hediyesi olarak yeni cikan 630u aldim. 570 lira N11.com da.

Win 8.1 yuklu geldi.

Gayet iyi lan bu fiyata bu alet. Ekran biraz sikko gibi, cozunurluk acisindan bir de on kamera yok skypelamak icin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...