Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bende kapanmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 :( ayibetmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 note 3 alayım diye düşünürken fiyatının 2100-2300 TL arasında olduğunu göz önüne alarak acaba note 2 mi alsam şeklinde bir soruya cevap arıyordum.çünkü note 2 fiyatı 1300 tl civarı. bu işlerden anlayan bir arkadaşım (ki kendisi daha önce note 3'ü kafama sokan arkadaş)o zaman eğer ekranın büyüklüğü ve kalemle yazı yazma özelliği önemli değil diyorsan s4 al, hem 13 mpixel kamerası var ve hem de çok kullanışlı bir telefon. iphone 5 ayarında dedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 olm yanlis konu basligi altinda tartisiyosunuz telefon muhabbetlerinizi, bolum modu fln dinlemem tekmelerim hepinizi. gidin ayri baslik acin telefon tavsileri icin sdfs bölüm modu: "ahem..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Facebook app inde 'i dont want to see this' opsiyonu yok. Olm bildiin 3. Dunya environment i ama cok hizli, cok rijid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Whatsapp i da kaldirmislar iki hafta once Napiyonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Forumun Microsoft Evangelist'i galiba xetraynex :P Şaka bir yana Sony Xperia Z kullanıyordum, ilk yılını doldurdu ancak bataryası gitmemeye erkenden kapanmaya başladı. Servise Turkcell üzerinden gönderdim, yedek cihaz için Android dışında Windows Phone var dediler. Sırasıyla iOS sonrada Android'e geçmiş biri olarak denemek istedim. 1 haftadır sarı renkli Nokia Lumia 820 kullanıyorum. WhatsApp sürpriz yapıp geçici olarak Mağaza'dan kalkmış ama onun dışında kullandığım popüler uygulamaları rahatlıkla buldum. Orta düzey cihaz olmasına rağmen şimdiye kadar takılma, kapanma yada göçme olmadı. Kesinlikle akıcı diğerlerinden farklı bir deneyim sunuyor. Bildirim Merkezi gibi eksiklikler var ama bir sonraki telefonum Windows Phone olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bildirim merkezi 8.1 ile birlikte geliyor ve cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bugun itibari ile geçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 androidden daha rahat ve kullanisli ya . Hani biraz daha dayansalar pazar payini cok ciddi arttirirlar. Bariz bir eksik gormedim alette. ufak tefek hatalar var gibi ama cok onemli degil kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Hala chrome yok di mi browser olarak, ie ve çinli browserları duruyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Kesinlikle gelecek vaat ediyor, marketin büyümesi şuan en önemli gerekliliklerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bunlarin yeni telefon duyurma soleni ne zaman oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Esh said: Whatsapp i da kaldirmislar iki hafta once Napiyonuz lan ms calısıomus whatsappcılarla beraber guncellemeyı yayınlamak ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 android tamamda IOS u birakip win phone a geçmek ÖĞĞĞĞĞĞĞK Attan inip Maymuna binmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bu arada xetraynex haberdardır, xamarin 3 su anda ios, android ve winphone ucunu bırden targetlıyor. ozellike xamarin forms efsane, hepsinin ui tasarımı tek noktadan artık. http://blog.xamarin.com/announcing-xamarin-3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 930 cikacak haziranda fln tr ye de temmuz-agustos ta gelir soyle guzel bi kampanya ile getirirse bi operator dusunmeden alirim bir de 8.1 e gecen arkadaslara batarya suresini sorayim su an 1.5-2 gunu goruyorum ben 920 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Uzay-zamanini seven biri , updatelerden sonra facebook a neden push notification gelmedigini soyleyebilir mi? Yani cok ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Windows Phone'da WhatsApp'ın bildirimleri konusunda bir sıkıntı vardı sanırım o sebeple kaldırdılar. Sanki WhatsApp dışında genel olarak bazı uygulamaların bildirimleri geç geliyor, onuda iyileştirmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 windows phone 8.1'a gecis nedeniyle oluyodur, duzelir, raat olun. Microsoft her zaman buglari kapatir. Update kralidir biliyonuz dfgfdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 8.10.12393.890 geldi changelog henüz çıkmadı. * quiet hours artık cortana'ya bağlı değilmiş. * şurada kullanıcı yorumları var: http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-preview-updated-version-12393 bide burda: http://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/274mww/windows_phone_81_preview_updated_to_version_12393/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 windows phone da ki menulere bir türlü alışamadım ben ya birkaç kere denedim olmuyor... gerçi win8'e de alışamamıştım... android candır o yüzden :) kapitalist ios'u da sevmiyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 1 ay icinde ikinci windowsphone u da itelediler. Hadi hayirlisi Yanimizda calisan arkadasin kizina karne hediyesi olarak yeni cikan 630u aldim. 570 lira N11.com da. Win 8.1 yuklu geldi. Gayet iyi lan bu fiyata bu alet. Ekran biraz sikko gibi, cozunurluk acisindan bir de on kamera yok skypelamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 general mobile discovery diyip duruyoruz hala hipsterlık yapıp 640x480 vindoz fonlar alıyorsunuz. o çocuk o telefonu kafana fırlatsa haksızsın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Gm falan almam abi. Android almam windows phonedan sonra oyle diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar