Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Ya merak ettimde nasıl yaptırılır?nerelere gitmek lazım?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 poster yaptırılmaz yapılır. ne posteri?[signature][hline]i love this game! youth only zone!
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 poster yapmak istediğiniz yüksek çözünürlükteki resmi fotoğrafçılara verdiğinizde uygun alet-edevatları varsa yapıyorlar.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 A3 yeter diyosan fotokopiciler de bulunur. eğer daha büyük bişi istiyosan plotter lazım sana bazı fotorafçılarda bulabilirsin. bilgili color yapıyo modadaki onu biliyom.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 A3 e baskı bi fotografcı 30 milyontl demişti.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Barbaros Bulvarı'nda bolca bulabilirsin.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 adamlar kaliteli yapıyo kırtasiyelerde rewnkli fotokopiyi adam A4 yada A3 basacak dolayısıyla foto kalitsi düşecek ama 30 da çok istemiş gibi etraftaki başa foto culara sor pazarlık yap ;:)[signature][hline]:))) !!! ........................
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 iyi kırtesiyelerde baskı makinaları oluyo zaten poster bastırılır filan yazıyo hazırlatmak içinse reklam ajansları var ama muhtemelen baya tuzludur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 dijital baski yapan matbaalarda a4 boyutunda bir kagida tanesi 20 milyondan basiyorlar bir sey baski diyorlardi da unuttum ismini . daha sonra sen a4lerle yap boz oynayip ortaya bir poster cikartiyorsun . eger tam bir kagida yaptirmak istersen maliyet cok fazla artiyor resmen imkanlari zorluyor . ama bu kalite bir sey istersen boyle tabii . yoksa renkli fotokopi ya da dandik kalitede bastirabilirsin ama cok siritiyor onlarda .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 a3 renksiz lazer baskı 80 ykr. fotokopicilere sorun derim. tasarımını siz yapın a3 te çıkarttırın. çok pahalı janjanlı bişi olmasına gerek yok sanırım. gerçi ben poster sevmem mantığını hiç anlamadım. masaüstünde duvarkağıdım bile yok yeşil yeşil duruyo.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Beşiktaş Yıldız Yokuşu sonundakiler başta olmak üzere tüm Ozalit 'ler.[signature][hline]--- God is in the TV ---
http Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 siyah beyas yaptırmıştım ben normal fotokopi kağıdına bastırdım 2ytl ebatıda 1-1.5m tam olarak hatırlamıorumdan karşıdan ii gösüküo bi düşünün derim ama iila 30 ytl werecem dersen kağıda deilde beze yada çarşafa işte herneyse ona bastır !!![signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ilginç soru..? bi sonra ki topic "nasıl poster bu böyle?"[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 30milyon biraz fazlada 20 m civarına basılıyor heralde poster diyorken tutup fotokopicilerde a4 e lazer printer la baskı yı örnek vermeyin yani saçmalık poster basımında kullanılan malzeme en üst düzey kalitede uzun yıllar solmayacak ıslandıgında bile buruş buruş olmayacak malzeme ile poster basıyor pekcok yer bakırköy de magic computer ın sokagında tren yoluna dogru giderken sağda vardı bitane orası ile konuşmuştum baya bi önce[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * [Bu mesaj DynamicK tarafından 03 Ocak 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya bişi sorcam bunlar eger 20m ise dergiler baya zarara giriyor olmalı?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ehe bukadar da basit düşünülmez ama degil mi cd kayı 1 $ 500 üstü cd için 0.3 $ diye gider fiyatlar o dergi 50k sayı basıyorsa ve bunun basımı kendisine aitse birde o dedigim kaliteli posterleri vermedigini düşünürsek nezararı ....[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hıı ebet..Teşekkürler.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Dergilerin verdigi poster mi ya? ne zarara giricek dergiler. benim 30 milyon dedigim kartona gibi mükemmel bi baskı. Dynamick'in dedigi gibi 2053 de git sahafa al tekrar kullan bozulmaz yıpranmaz bişey.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Taksimde halep pasajında poster felan satan bir yer var. Tablo falan. Ben hep oradan alırdım zamanında.. Bayağı gen iş bir poster arşivleri var. Katalogdan bakıyosun getirtiyolar.. Orada beğendiğin çıkmassa senin poster tasarımınıda yaptırırlar sanırım sor bi..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Öne çıkan mesajlar