scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Tofaş dönmez ayrıca otomotiv kökenli bir işiniz sektörünüz yoksa torpilsiz almazlar, almadan öncede oto sektöründe olduğunuz için patronunuza ulaşıp hacı bu eleman bize başvurdu diye ispik te yapar. İş etiği 0 firma Sori no yani 1-1 gördüğüm tofaş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ben direkt calısmıyorum iban gönderiyorum oraya yatırıyorlar!!!111birbiriririnebakabakadurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 NolaxThensbane said: ben yazakiye basvuracam en azından bir ihtiyacımı gidermiş olurum hemde para verirler üstüne ohhh Mudanya mı serbest bölge mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 durmazlar iyi değil die biliorum, tofaş sosyal imkanları iyi,büyük firma, maaşlar oem firma olduğundan daha iyi yan sanayiye göre bosch bunlardan bir tık daha iyi, duyumlar ve iş arkadaşları yorumları tabi bunnar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Beyler cvnizi bırakın 5-10 sene sonra döndüğümde burdaki geçmiş mesajlarınıza bakarak departmanıma alabilirim belki sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 SeaGle said: NolaxThensbane said: ben yazakiye basvuracam en azından bir ihtiyacımı gidermiş olurum hemde para verirler üstüne ohhh Mudanya mı serbest bölge mi lan? Mudanya orgy merkezi aw yiss Sivri sen nereye basvurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Sen asil serbest bolgede donen orgy leri goreceksin.. Serbest bolge olm, her sey serbest.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mosquito said: durmazlar iyi değil die biliorum, tofaş sosyal imkanları iyi,büyük firma, maaşlar oem firma olduğundan daha iyi yan sanayiye göre bosch bunlardan bir tık daha iyi, duyumlar ve iş arkadaşları yorumları tabi bunnar. Durmazlar ve coskunoz buyuk firmalar ama turk mantigiyla yonetiliyorlar. Patron sirketi kafasi direk. Fiat i bilmiyorum. Bosch su ana kadar duydugum en iyi fabrika anlatilanlara gore. Daha sikayet edenini duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 senko said: artık ben firmalara dönmüyorum. bunu ben de yapıyorum da ilerde patlicak diye de korkmuyor değilim bir de muhtemelen kendi networklerinde bi yerlere not düşüyolardır sallamıyor, bakmıyor, ilgilenmiyor, çok para istiyor, çok şey istiyor vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 firmaya hangi aşamada dönmüyorsunuz merak ettim. yanlış bir davranış, özellikle ilerisi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 popolar kalktığı aşamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 biz sizi ararız diyip de aramamazlık yapmamışlar en azından ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar