Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Aslında biraz reklam amaçlı oldu ama neyse. girin bakın düşüncelerinizi alıyım. www.pyasha.com [Bu mesaj Ragnar tarafından 30 Aralık 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 pyasha'nın anlamı nedir? japon bir çocuğun ismi mi? ne anlama geliyor? türkler için mi? yazılar türkçe ama isim konusunda aynı düşüncede olamam sanırım. **Anasayfadaki resim fena değil diyebiliyorum sadece eğer anasayfaya daha çok içerik koysaydın değerlendirme şansımız olabilirdi burada sadece resmi değerlendirebiliyoruz.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 buraya piyasa tiplermi takılacak sadece peki? onu bilelim.[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hersey guzel de profil bilgileri icin cok detaya girilmis. :D genede guzel olmus[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: -DoruK-, 31 Aralık 2004 01:38 tarihinde demiş ki: pyasha'nın anlamı nedir? japon bir çocuğun ismi mi? ne anlama geliyor? türkler için mi? yazılar türkçe ama isim konusunda aynı düşüncede olamam sanırım. **Anasayfadaki resim fena değil diyebiliyorum sadece eğer anasayfaya daha çok içerik koysaydın değerlendirme şansımız olabilirdi burada sadece resmi değerlendirebiliyoruz. pyasha nın hiç bir anlamıyok muhabbet arasında üretilen bir kelime[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 pyasha=piyasa[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 üsteki anlamı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hadi canım yemin çekin =) onu biliyoruz da neden pyasha?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 şu kullanıcı girişi ve şifre bölümüne gelince ek yazı çıkmasın.. anlarız heralde ne olduklarını..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 firefox - ie farklı renkler yanlış diil di mi?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 rand açılıyor 3 farklı renk te :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: -DoruK-, 01 Ocak 2005 00:39 tarihinde demiş ki: hadi canım yemin çekin =) onu biliyoruz da neden pyasha? okadar düşünmek gerekisrse shubuo da aslı şubuo o niye boyle değil :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 onu da eleştirenler az değil merak etme ;)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 1 hafta biraz formalite aslında erkek konusunda sana katılıyorum ama biraz zaman gerek sanırım tr olayına gelince hatırlatman için sağol düzeltiyim :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 friendster klonu türk siteler furyası nedir anlamış değilim. amma severmişiz online çiftleşmeyi eheh (sitenin içine girmediğim için bilemiyorum öyle olup olmadığını, ama 80630 ya da yonja benzeri olduğunu varsayarak söylüyorum bunları) yakında pretendster kopyalarımız da çıkar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar