Chastor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Arkadaşım 2 haftalığına tatile gidiyor ps3 ünü bana bırakacak. Bende bundan istifade güzel bütün ps3 oyunlarını kiralayıp bitireyim diyorum. Neleri önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 god of war killzone uncharted aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Infamous God of war Uncharted Littlebigplanet Heavy rain Last of us Demon/dark souls Gta v Red dead redemption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 dark souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 heavy rain (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Valkyria Chronicles Ni no Kuni Heavy Rain Beyond: Two Souls Dragon's Crown Star Ocean: The Last Hope International The Last of Us Red Dead Redemption Demon's Souls The ICO & Shadow of the Colossus Tales of Symphonia Chronicles Final Fantasy X-X2 HD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Sırasıyla Metal gear solid 3 Metal gear solid 1 Metal gear solid 2 Metal gear solid 4 Hd collection diye satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 last of us gta v uncharted 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 xlaidehlevar said: Sırasıyla Metal gear solid 3 Metal gear solid 1 Metal gear solid 2 Metal gear solid 4 Hd collection diye satılıyor Sırasıyla 3-1-2-4? PS varsa MGS ilk sıradadır. MGS'den sonra bunlar kesin oynanması gerekenler; Last of Us Heavy Rain LA Noire Red Dead Redemption Bunları da oyna istersen, bence overrated; uncharted god of war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Bu arada ps 3 oyunu kiralayan yer neresi var anadolu yakasında yada var mı öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 gg'den alıyorum ben valla, kira ile ugrasmadım hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 gta 5 merak ediyorum ama 1-2 gün oyanyıp sıkılıcam biliyorum kira varsa alayım takılıyım 2-3 gün dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 mgs 1-2-3-4 seklinde oynayin.. kronolojik sirayla oynanmamali mgs.. cikis tarihlerine gore takip edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 abi eğer hikayeyi tamamen anlıcam diyorsan ve hepsinide oynucaksan 3-1-2-4 sırasıyla oynanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 mgs hd collectionda mgs1 ve mgs4 yok ayrıca. bütün oyunlar için legacy collection alınmalı. 1-2-3-4 dışında peace walker da oynanmalı ki pw hem hd collectionda hem legacy collectionda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 1234 şeklinde oynayın. cıkıs tarihlerine gore oynamak varken karıstırmak anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 MGS ve GOW kas abi madem kısıtlı süren var. heavy rain'e başlama derim beni fena baymıştı kısıtlı süre için en kötü seçim olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Demons Souls Dark Souls I ve II The Last Of Us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 last of us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ne kadar ps3 exclusive varsa hepsini oyna, kötü yok gibi bir şey zaten içlerinde 1-2 tane belki çocuk oyunları o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Star Wars 456123 izlenir, MGS 1234 oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 mardox said: last of us Ilk 30dk 1 saat oynadim da, oyunun ilerleyisi biraz bayik geldi. Insallah aciliyodur ufakligi aldiktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ilk başlarda ben de abarttıkları oyun bu muymuş demiştim sonra kendimi bayağı atmosfere kaptırmış buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 şunu uplayalım ya bana da lazım ulan ps3 aldık daha oyun oynamadık gran tourismo ve last of us var. red dead redemption uncharted falan alıcam mgsleri toplu mu dediniz şimdi var mı öyle bişi tek tek mi bakacaz? izmirde nerde buluruz takasçı veya ucuzcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ni no Kuni Uncharted serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar