mytheron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Evet arkadaşlar laptop almak için hali hazırda kullandığım 5 adet kasayı satıyorum. İstanbul içi elden teslimat tercihimdir kasalar kargo esnasında hasar masar görürse diye.Ama yok bişey olmaz diyenlere gönderebilirimde sorumluluğu kendine ait olmak üzere. Kasalarda hiçbir sorun yoktur evde pc olsun çoluk çocuk sevişnsin diye almak isteyenlere veya sadece nette gezicem la ben diyenlere bire bir. Patiye özel indirimli fiyat uyguluyorum.Yazdığım fiyatlardan aşağı vermiyeceğim. (üstten 2. dikey kasa,onu satmıyorum haberiniz olsun) En üstteki DELL p4 1gb RAM 80tl Özellikleri Alttan 3 ve 4. HP 90tl adedi 1gb ram AMD işlemcili Özellikleri En alttakiler DELL p4 2gb ram 3.40 ghz 120tl adedi Birtanesinde cd room var ama çalışıp çalışmadığını hiç merak etmedim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Dededen miras mı kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 http://www.internethavadis.com/yerel/bursa/okula-giren-hirsizlar-okuldaki-bilgisayar-ve-televizyonlari-caldilar-h96307.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 7 diyo burda 6 var, birini dusurdu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 asddsfadd zaten birini kendime ayırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 banada bi kasa lazım 2. el ama bunlar cok çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Icq bile kasabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Yok okadar da değil... O senin söylediğin tipler 1990'daydı. P4 3.4 ghz 2gb ram demiş adam.. "Tatar Ramazan" said: Icq bile kasabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 CPM için on numara kasalar. Sekreterya vs ya da çocuğunuza oyun oynasın diye de alınabilir. Düşük Watt tüketimi var bunların, çok elektrik de harcamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Mause recorder nedir lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Programın rarından öle çıkıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 orjinali böle kardeşim asdsafasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 dikey koyunca çalışmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Rotweiler said: CPM için on numara kasalar. Sekreterya vs ya da çocuğunuza oyun oynasın diye de alınabilir. Düşük Watt tüketimi var bunların, çok elektrik de harcamıyor. bu kasayı wireless bağlamak istesek nasıl bir ek yapmamız gerekir? wireless dongle gibi bişeyler var dimi ondan alsak bağlanır sanki. b, de ultima çalışır mı bunda mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 wireless adaptör ile çalışıyor evet ama bağlantı hızını etkiliyor diye kablo kullanıyorum. 5-6 tane usb girişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 arada bitane fake yatay kasa var o nolcak :) aslkşfjaslkşfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Ultima çalıştırıyor. Multi clienting için felan ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 yerse diye yatırdık onuda sadasd yazdım oraya dikey kasa diye,onu kendime ayırdım belirttim gözden kaçtı sanırım XX said: arada bitane fake yatay kasa var o nolcak :) aslkşfjaslkşfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 hah pardon direkt title ve resimlere bakip cevap yazdımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 senko said: dikey koyunca çalışmıyor mu kritik soru gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 okula filan bagisla birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 dffdsdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Bi 10 sene daha sakla acayip deger kazencak bunlar, valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Dworgian said: Rotweiler said: CPM için on numara kasalar. Sekreterya vs ya da çocuğunuza oyun oynasın diye de alınabilir. Düşük Watt tüketimi var bunların, çok elektrik de harcamıyor. b, de ultima çalışır mı bunda mesela :D ayıp lan p3 450+tnt32 ile oynuyorduk çatır çatır çalışmaz mı ldskfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar