capul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Hem intuos hem samsung 11" tablet var, ikisini karşılaştırmak gülünç olur diyorum. Intuos o kadar hassas ki elinin titremesinden düz çizgi çizemiyorsun.. Ha samsung skeç için ideal çok da mobil ama ötesi için kesinlikle wacom... Bi heves aldıydım intuosu, bayaa bi PS kastım lvl atladım adam akıllı bişeyler çıkıyodu ortaya sonra bişeyler oldu vakit bulamamaya başladım , aylardır da duruyo köşede... 2. el piyasası varsa satayım bari intuos5 medyumcağzımı :( edit: Nib wear olayını da tablet üzerine çizim kağıdı koyunca bitiriyosun.. yoksa oldukça sert ve aşındırıcı bi yüzeyi var intuosun bikaç saatte yersin ucunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 iki ay oldu iste alali intous s yi. nib in ucu biraz asindi duzlesti kenarlari biraz ama kesinlikle kullanilmayacak seviyede birsey degil. Tabi bazi modellerin yuzeyi kotu deniyor bilmiyorum ozellikle eski intous 4 icin cok asindiriyor falan deniyordu. @longhanks baslangic icin benim aldigima bak istersen en ucuzu o. Yada ikinci ellere bak. Para bok dersen cintiq 24'' hd super birsey tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Bu arada sanırsam waxom bamboolar intuos oldu, eski intuoslar da intuos pro oldu.. Benim dediklerim eski intuos ile ilgili, bamboo kullanmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Nekro said: abi nib tuketimi nasil sizde. Millet essek gibi harciyorum haftada bir eriyor falan demis. adamlarda paketi 5 dolar birde. wacom tr sitesinde 5'li paket 100 lira etiketi var lan komedi. cim bicme aletlerinin misinalari uyuyormus. onlardan kesip uc yapanlar falan var hahah. Amazonda falan yok mu abi oradan alsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bulabildiğin en ucuz wacom'u al, takıl. bamboo veya dengi olabilir. intuos falan bitti bunların devri. ekran yoksa köfte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 boyut onemli boyut. bi medium olsun cok kullanıcaksanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Ekran üzerine çizmek kağıt hissini vermiyor ama... intuosun avantajı o deneyimi vermesi.. Bir de çizimin üzerinde koskoca bir el olmuyor görüşünü kapatan, o da büyük rahatlık :p Son olarak da kalem ucu ile pointerın aynı nokta olmaması sinir bozucu olabiliyor... INTUOS BITMEEZZ ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Civcivhead said: Nekro said: abi nib tuketimi nasil sizde. Millet essek gibi harciyorum haftada bir eriyor falan demis. adamlarda paketi 5 dolar birde. wacom tr sitesinde 5'li paket 100 lira etiketi var lan komedi. cim bicme aletlerinin misinalari uyuyormus. onlardan kesip uc yapanlar falan var hahah. Amazonda falan yok mu abi oradan alsanız? varsa shipping pahali oluyor. Tr de 5 tanesi 50 lira gibi komik bir rakama satiliyor. disarda 5 dolar sanirsam. Yaninda 3 4 tane falan yedek veriyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 kağıt deneyimi istiyorsan kağıda çizersin. gimmick o tamamen. öyle bir ihtiyacı olan insanın zaten dijitalle işi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 para varsa bi wacom companion alınır valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Nekro said: iki ay oldu iste alali intous s yi. nib in ucu biraz asindi duzlesti kenarlari biraz ama kesinlikle kullanilmayacak seviyede birsey degil. Tabi bazi modellerin yuzeyi kotu deniyor bilmiyorum ozellikle eski intous 4 icin cok asindiriyor falan deniyordu. @longhanks baslangic icin benim aldigima bak istersen en ucuzu o. Yada ikinci ellere bak. Para bok dersen cintiq 24'' hd super birsey tabi wacom intios5 mu hocam şimdi seninki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bumidur http://www.bimeks.com.tr/urun/139419/wacom-intuos-ctl-480s-pen-grafik-tablet.aspx#specs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 http://www.bimeks.com.tr/urun/143228/wacom-kablosuz-bamboo-pad-mavi.aspx#photos oaaa bu iyiymiş kablosuz falan ama 250 tl verilir mi ki? A5 lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ne yapcagınıza baglı abi pipinin resmini cizceksen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 BabacumMostors said: http://www.bimeks.com.tr/urun/143228/wacom-kablosuz-bamboo-pad-mavi.aspx#photos oaaa bu iyiymiş kablosuz falan ama 250 tl verilir mi ki? A5 lan.. bunların kalemleri açılı biçimler algılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Daesu said: ne yapcagınıza baglı abi pipinin resmini cizceksen al abi ben çizim yapıcam öyle surat murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 karatan said: bunların kalemleri açılı biçimler algılıyor mu? bamboo tilt algılamaz en azından angılamıyodu hiç bi zaman deistirdilerse bilmiyorum en sonr afalan cıkan birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Longshanks said: bumidur http://www.bimeks.com.tr/urun/139419/wacom-intuos-ctl-480s-pen-grafik-tablet.aspx#specs aynen bundan. Firma cok sacma bir sekilde tum urun bandinin ismini degistirmis. Artık intous 4 falan diye yok onlar intous pro line diye geciyor galiba. Digerleri "intous" direk. Tilt algilama pro line da var sadece sanirim opsiyonlu olarak. Kullanani gormedim hic ama pek lazim birsey degil sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 corel painterda baya sahane gidiyo tilt. tiltsiz geceleri uyuyamıyorum. TILT TILT diye kabuslarıma giriyo, yataktan yuvarlanıp düşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 tilt ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Yalnız intuos ile bamboonun tek farkı tilt değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Cuce said: corel painterda baya sahane gidiyo tilt. tiltsiz geceleri uyuyamıyorum. TILT TILT diye kabuslarıma giriyo, yataktan yuvarlanıp düşüyorum yıllardır napıyosun cok merak ettim şu an. behance falanda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 biriniz bana companion alsanıza dijitale geri döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 "tilt" üzerinden yuvarlanma espriri yapıyım demiştim ama tam tutturamadım. painterın bu real diye sey ettiğpi brushları geldiğinden beri tilt keyifli oldu baya ya. ondan önce bi halta yaramıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Longshanks said: tilt ne abi kalemi acili tuttugunda algilimasi iste. bazi brushlar var 3d gibi kullaniyorsun yeni PS lerde gormussundur. Cuce sanada sorayim. Coral in brush engine i PS den daha smooth deniyor nasil ? Lineart icin SAI paint tool u baya iyi buldum sahsen coral denemedim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar